VIDEO: Ioana Ignat și Edward Sanda – “«În palma ta» am vrut să fie o continuare a primei piese”

Ioana Ignat și Edward Sanda au dat startul unei dimineți perfecte cântand live la ”Bună dimineața, București!” noua lor piesă, ”În palma ta”.

“Am vrut să fie o continuare a primei piese, «Doar pe a ta»”, au spus cei doi.

Edward povestește că s-au întâlnit într-o zi la studio și în 3 zile a fost gata piesa. Ioana recunoaște că își scrie versurile în laptop și telefon, dar că are si un carnet: “Am un carnețel cu sclipici, roz. În el scriu versuri.”

Cei doi artiști au spus că va urma o nouă piesă: “Vina ei”. Separat, Edward Sanda are deja 5 piese pe radio, de anul trecut până în prezent. Ioana nu știe numărul lor. Gândul ei este și puțin dincolo de muzică: “O să scriu despre oameni. Am început o carte. O să scriu tot felul de chestii.”

Edward se pregătește să filmeze clipul pentru “Vorbele lor”, noua lui piesă.

Dacă vrei să afli de ce a avut Ioana nota 2 la purtare în școală, cum s-a înțeles cu matematica, care sunt versurile lor preferate din noua piesă, ce cadouri își vor face de Crăciun, ce primesc de la fani și ce le oferă ei acestora, vezi VIDEO.

Ioana Ignat recunoaște: “Până recent nu m-au preocupat banii și de aceea au și venit. Sunt în proces să deschid un business. Momentan nu pot spune. E o idee mult prea bună, nu aș vrea să o fure nimeni. În România se fură mult, inclusiv muzica. Am compus în studio cu alte persoane, au reținut linia și au compus plecând de la ea. Nu aveam nicio problemă, dacă era o piesă lansată, dar așa… Însă, le-am spus și nu au lansat pe piață.”
Artista are o dorință mare: “Am o piesă în română cu care mi-a propus să intru în Billboard.”

Lui Edward i s-a propus un featuring cu Cleopatra Stratan.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.