Meciuri interesante și chipuri concentrate vor fi cuvintele cheie în penultima etapă a Campionatului de Tenis de Masă Sports Events!

În această seară, începând cu ora 19:30, la Club IDM se desfășoară meciurile penultimei etape din faza a doua a Campionatului Corporate de Tenis de Masă Sports Events.

În grupa ELITE, două echipe fiind la egalitate, se va da lupta pentru supremație între APA NOVA VEOLIA 1 și ADOBE ROMÂNIA. La masa alăturată se vor incinge spiritele între MICROSOFT ROMÂNIA și ADP, mai ales că ultimii menționați vin după meciul cu APA NOVA, care sigur i-a ambiționat.

TELEKOM ROMÂNIA vor întâlni echipa a doua a colegilor de pe primul loc în clasament și vor încerca să obțină o victorie contra APA NOVA VEOLIA 2. Nici WIPRO ROMÂNIA 1 nu vor avea o seară ușoară în meciul cu NTT DATA, ultimii mentionați își adună toate puterile să scape de locul 5 în clasamentul general.

În grupa FINEST, GOTHAER ASIGURĂRI 1 sunt supărați după înfrângerea de marțea trecută și își vor concentra toate forțele în meciul cu WIPRO ROMÂNIA 2, însă cu siguranță va fi greu. Alături vom putea urmări încă un meci superb între HPE și SAP ROMÂNIA, care își doresc cu orice preț să păstreze locul întâi.

Rămâneți conectați online pe București FM pentru a afla rezultatele tuturor meciurilor programate în această etapă.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.