A venit şi prima victorie cu Rednic antrenor

Dinamo a reuşit însfârşit să spargă gheaţa şi să câştige în campionat. Noul antrenor Mircea Rednic a aliniat în partida din deplasare de la Voluntari, o echipă formată în majoritate numai din tineri de până în 24 de ani.
Victoria a venit aproape nesperat în prelungiri în urma unui henţ în careu, care a fost promt semnalizat de arbitrul întâlnirii. Lovitura de la 11 metri a fost transformată impecabil de Salomao, care parcă a vrut să dea uitării eşecul din Cupă de la Sfântul Gheorghe.

Succesul obţinut cu ultima clasată în Liga I, vine după cinci meciuri fără victorie ale ,,câinilor”, care au smuls în extremis 3 puncte de la echipa cu cea mai slabă apărare din campionat.
Cu cele trei puncte câştigate în deplasarea de la Voluntari, Dinamo scapă de zona fierbinte din subsolul clasamentului şi urcă pe locul 9 cu 16 puncte, fiind la egalitate cu Dunărea Călăraşi şi Concordia Chiajna. În schimb FC Voluntari rămâne pe ultimul loc cu opt puncte.

Mircea Rednic a anunţat la conferinţa de presă de după victoria cu FC Voluntari, că va continua campania de transferuri.
Înaintea meciului, ,,Puriul” anunţase că l-a convins pe fratele lui Ze Kalanga, dar care nu are nicio legătură cu fostul fotbalist din Ştefan cel Mare să se alăture echipei.
De asemenea, staff-ul tehnic a lui Dinamo s-a înţeles şi cu alţi doi jucători, este vorba de Rachid Ait-Atmane (25 de ani) şi Simon Zenke (29 de ani), care împreună cu albanezului Naser Aliji, vor întării lotul dinamoviştilor.
Tot la conferinţa de presă care a avut loc la finalul partidei de la Voluntari, Mircea Rednic a confirmat că are o ofertă de 1,5 milioane de euro pentru un contract pe un an şi jumătate de la Al Nasr echipă din Emiratele Arabe Unite, dar a precizat că va refuza banii şeicilor, pentru a rămâne la Dinamo şi pentru a forma o echipă competitivă.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.