VIDEO: Liviu Teodorescu: “E o plăcere să îmi încep diminețile cu voi!”

Liviu Teodorescu a dat ”Bună dimineața, București!”, luni de la 9.30, cântând live “Rochia ta”, primul single de pe albumul “Lista de păcate”, și povestind despre ceea ce urmează să lanseze în fiecare lună.

Deși atunci când este în mașină nu ascultă radio, întrucât face vocalize, Liviu le-a spus răspicat celor doi Matinali: “E o plăcere să îmi încep diminețile cu voi!”

Invitat în ziua în care au reînceput școlile, după scurta vacanță, Liviu Teodorescu a fost întrebat ce și-ar dori să elimine din programa școlară. “Școala se bazează foarte mult pe cunoștințe. Aș baza mai mult pe întrebări decât pe răspunsuri. Mai bine le pui copiilor întrebările potrivite, ca să își dea ei răspunsurile. Mi se pare că așa s-ar dezvolta ca oameni.”

Dacă vrei să știi unde a avut concert, ce cadou i-a cumpărat iubitei de ziua ei, cine sunt cei mai buni prieteni din industrie, ce înălțime a avut cea mai scundă iubită, vezi VIDEO

Liviu Teodorescu se află într-o periodă în care scoate piesă după piesă. “Am avut o perioadă în care am făcut piesă după piesă. Și acum scoatem o piesă pe lună. În fiecare joi din lună se lansează. Orele nu sunt prestabilite, dar poate fi și dimineața și seara. Depinde. Sper ca anul acesta să mai fac un concert. Eu și Vlad Pârvulescu, managerul meu, avem o dumă foarte mișto. Dar nu pot să zic despre ce este vorba. Nu dau din casă, că nu mai e mult de așteptat.”

“Safe” este noua lui piesă, lansată joia trecută, pe 1 noiembrie. Următoarea piesă este un featuring cu Shift și cu Super Red, de la Șatra Benz.

Vezi aici arhiva emisiunii ”Bună dimineața, București!”.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.