Astăzi aflăm ultimele necunoscute din Campionatul de Fotbal Sports Events!

Etapa 14 va elucida toate necunoscutele care au mai ramas in momentul de fata in clasament.

In Liga I trei echipe se bat pentru locul 4, doua dintre ele avand chiar meci direct – Adobe impotriva Deloitte. Cel mai probabil invingatoarea din acest meci va fi fericita ocupanta a ultimei pozitii care duce in playoff intrucat Microsoft are un meci infernal de greu in fata campioanei en-titre Apa Nova.

NTT Data impotriva Radio Romania este derbyul suferintei, ambele echipe fiind retrogradate direct la finalul acestei editii.

ING Bank, dupa surpriza oferita in etapa trecuta cand le-au luat celor de la Apa Nova primele puncte, isi propun un nou meci mare in fata VTM, mai ales ca simt in spate apropierea Deloitte, care ii poate depasi in cazul in care vor fi la egalitate de puncte la finalul celor 14 etape.

In Liga II, trei echipe se bat pentru locurile de baraj. Astfel HP Inc. II si HPE au misiuni facile in fata Valedo si SAP, fiind destul de probabil ca ele sa inregistreze victorii, in timp ce UPC are un duel foarte greu impotriva castigatoarei seriei, DXC, doar o victorie putand-o asigura de participarea la baraj.

Rezultatele complete le veti afla diseara incepand cu ora 20.00 la locatia de desfasurare a campionatului, Sud Arena.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.