„Toamna Baladelor” la majorat

De 18 ani încoace, toamna, în această perioadă, la Palatul Național al Copiilor, se numără baladele. Festivalul Național de Creație și Interpretare a muzicii folk pentru elevi TOAMNA BALADELOR a ajuns la varsta majoratului.
Așteptat cu multă emoție, el are și anul acesta un număr impresionant de aspiranți la gloria scenei. Din cei 400 de participanți,au rămas în concurs în etapa finală, 214 elevi din 10 județe + București.
Sunt din ce în ce mai mulți copiii care știu să țină în mană o chitară și au ales folkul ca formă de exprimare și asta este îmbucurător.

Festivalul este organizat de către Inspectoratul Scolar al Municipiului București prin d-na Elena Stefan, inspector pentru activități educative extrașcolare. Partenerii de anul acesta sunt: Centrul Internațional Antidrog și pentru Drepturile Omului, Asociația Culturală de Teatru, Film și Muzică Dracula, MegaMall și Mirunette Education.

Juriul festivalului are în componență cantautori și jurnaliști radio: Maria Gheorghiu, Loreta Popa, Manuela Popescu, Mircea Vintilă, Ovidiu Mihăilescu, Cristi Dumitrașcu.
Programul festivalului

Sambătă, 3 noiembrie:

  • 9.30 – 10.00 Deschidere 
  • 10.00 – 17.00 concurs (13.00-14.00 pauză)
Duminică 4 noiembrie:
  • 11.00 Gala festivalului
In cadrul galei îi veți putea asculta în microrecitaluri pe cei 4 cantautori, respectiv: Maria Gheorghiu, Mircea Vintilă, Ovidiu Mihăilescu și Cristi Dumitrașcu.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.