Horoscop vineri 2 noiembrie

Bucureşti FM îţi oferă predicţiile astrologice.

Horoscop 2 noiembrie

BERBEC
Sunt mari șanse ca astăzi să primiți vestea pe care o așteptați de câteva luni. Va fi o zi extraordinară pentru voi și pentru familia voastră.

TAUR
Sunteți energici, iar asta se datorează unei schimbări pe care ați făcut-o acum ceva timp. Observând ceea ce se întâmplă cu voi, cei din jur vor să vă urmeze exemplul.

GEMENI
Se ivește ocazia unui drum în afara orașului. Nu mai stați pe gânduri și acceptați. Este ocazia perfectă pentru relaxarea de care aveți mare nevoie.

RAC
Trebuie să vă ocupați mai mult de casă și de viața personală pentru că ați cam neglijat aceste aspecte în ultima vreme. Poate ar fi cazul să luați o pauză de la job și să vă bucurați de cei dragi.

LEU
Găsiți în familie sprijinul financiar pentru a porni un proiect destul de riscant. Toate semnele vă arată că a venit și vremea voastră așa că vă apucați serios de treabă.

FECIOARĂ
Vă adaptați cu ușurință la situații noi și reușiți să rezolvați unele probleme casnice. Preluați controlul asupra situației și, că un adevărat strateg, mobilizați toată familia pentru un scop comun.

BALANȚĂ
Simțiți nevoia de liniște și relaxare. Ați intrat într-o perioadă în care ieșirile în oraș și petrecerile nu mai sunt pe gustul vostru și căutați liniștea de acasă. Iar în weekend-ul ce vine veți avea parte din plin de aceasta.

SCORPION
Așteptați de multă vreme pe cineva în vizită și astăzi dorința va fi îndeplinită. O să petreceți câteva ore în compania unui prieten adevărat care o să vă încarce cu energie pozitivă.

SĂGETĂTOR
Trăiți clipe minunate în preajma persoanelor iubite. Acum este o perioadă perfectă pentru a vă îndrăgosti și pentru romantism.

CAPRICORN
Ziua de astăzi va fi una foarte complicată pentru voi. Este posibil să faci câteva schimbări în relația cu o persoană foarte importantă din viața personală.

VĂRSĂTOR
Primiți o propunere pentru un proiect pe care îl vânați de multă vreme. Nu credeați că este posibil să vă alăturați echipei, dar iată că dorință vi s-a îndeplinit.

PEȘTI
Vă simțiți foarte bine din punct de vedere fizic și acest lucru vă oferă energia necesară pentru a duce la bun sfârșit sarcinile de la locul de muncă.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.