Gabriel Mutu: Iuliu Maniu va deveni mândria noastră!

Edilul Sectorului 6, Gabriel Mutu, spune că Bulevardul Iuliu Maniu va deveni mândria Sectorului 6. De două săptămâni, intersecțiile de pe Bulevardul Iuliu Maniu au fost conectate la sistemul de management al Traficului, ceea ce a redus timpul de parcurgere al acestei artere la 25-30 de minute pe sens.
La fluidizarea traficului pe Iuliu Maniu contribuie și Poliția Locală Sector 6 care se asigură că autobuzele pot întra în alveole, pentru a face stație, și, astfel, nu mai blochează traficul. Trebuie, însă, ca toți participanții la trafic să respecte regulile de circulație, este de părere Mutu.
În perioada următoare, Primăria Sectorului 6 va trece la reabilitarea Bulevardului pe care l-a preluat de la Municipalitate, a afirmat Gabriel Mutu. ADPD Sector 6 va reabilita spatiile verzi, locurile de parcare, scuarurile și curțile blocurilor, astfel încât Bulevardul să devină o carte de vizită nu doar pentru sector, ci  și pentru întreg Bucureștiul, susține Mutu.
Edilul din Calea Plevnei mai spune că lucrările la Podul Ciurel se vor finaliza într-o lună de zile.
Anul viitor comisia care include arhitecții șefi ai Capitalei și Sectorului 6 va identifica cel mai bun traseu pentru drumul expres care va face legătura cu Autostrada A1 și care va reprezenta o variantă la Bulevardul Iuliu Maniu.
Acest drum este deja prevazut în Planul Urbanistic Zonal al Sectorului 6, dar a fost identificată o nouă soluție tehnică ce presupune mai puține exproprieri, a mai precizat Mutu.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.