Andra: “La mulți ani, dragilor! Să ne trăiți toți din această instituție! Ne-ați îndrumat pe un drum corect și ne-ați îndrumat să îndrumăm și noi, la rândul nostru!”

La ceas aniversar, când Radio Romania împlinește 90 de ani de la primul “Alo, alo! Aici București, Radio România!”, cel mai iubit artist din România și unul dintre cei mai premiați de-a lungul timpului, Andra, a fost invitatul Matinalului București Fm!

“Am foarte multe amintiri plăcute cu Sala Radio, în care am cântat de foarte multe ori. Îmi amintesc că am fost într-un turneu în America și am stat o zi, pentru că la o zi după aveam concert la Sala Radio. Îmi amintesc și momentele în care mă întâlneam cu oamenii pe care îi admiram. Toate cântărețele pe care le admir și le iubesc, le-am întâlnit aici. La Sala Radio am primit cele mai frumoase sfaturi. Am învățat foarte multe lucruri aici. Îmi amintesc de Titus Andrei care era acolo la fiecare festival la care participam. «Viitorul sună bine dacă te avem pe tine», spunea el. Au fost mulți…”

În studio a fost prezent și un ascultător fidel al București Fm, Bogdan. El a întrebat-o pe Andra ce anume a dus-o către muzică. “Părinții mei cântau. Mama în casă, tatăl și fratele aveau o formație. Știi cum e. Ce vezi în casă aia faci. Mama ne pregătea. Încălzirea se făcea acasă. Primii mei profesori au fost tata și fratele. Ei au fost mentorii mei în muzică și încă mai sunt. Am învățat muzică de la fratele meu.”

Dacă vrei să afli toate răspunsurile la întrebările adresate de ascultătorul invitat în studio, ce i-au spus Andrei la final de concert invitații ei speciali, cum a fost la concertul de la Sala Palatului, ce-i trimit fanii, la ce film a fost ultima dată, ce spune despre ”Vocea României”, vezi VIDEO

“Abia aștept să fie concertul montat și difuzat la Pro TV. Mă bucur că am o echipă extraordinară cu care pot sa oragnizez concerte. O să plec într-un turneu. Pe 24 noiembrie o să fiu la Craiova cu turneul Aievea. Am primit propuneri si pentru cel tradițional. Am avut o satisfacție aparte, pentru că fiecare vis al meu s-a împlinit. Am avut și concert de colinde la Ateneu. Mi-ar plăcea un rock romantic, mai spre Direcția 5. Aș face un concert acustic. Cu siguranță o să mergem spre așa ceva. Îmi doresc foarte mult, dar îmi doresc să nu îi expun pe oameni la aceleași lucruri. Vreau ca oamenii să audă melodiile pe care le știu, dar într-o altă variantă.”

La întrebarea “Cum te simiți ca cel mai iubit om din România?”, Andrei i-au dat lacrimile.  “Mulțumesc din toată inima! Când mi se spune așa, îmi vine să plâng. Am aflat tot felul de știri, mi s-a spus. Îți vine să plângi când auzi că lumea îți spune asta. E onorant. Lăsând la o parte topurile și unde sunt melodiile tale, când oamenii te votează și îți spun numele … înseamnă că ai făcut ceva în viața asta!”

Familia și muzica îi ocupă tot timpul, dar este atât de fericită încât nu îi mai trebuie altceva. “Când ajung acasă, prefer să îmi petrec timpul liber în familie. Uit că nu am mai fost la un film. Nu mai ai nevoie când ai familia.”

Dacă atunci când a intrat în direct, Andra a cântat ”La Mulți Ani!” pentru Radio România, înainte de a spune ”La revedere!”, ea a făcut o urare din tot sufletul: “La mulți ani, dragilor! Să ne trăiți toți din această instituție! Ne-ați îndrumat pe un drum corect și ne-ați îndrumat să îndrumăm și noi, la rândul nostru!”

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.