VIDEO: Matei Stănculescu, Trupa Funkey – ”Ne bazăm pe public. El e regizor și scenarist”

Cadoul de Halloween al matinalilor București FM a fost un moment de speriat pe cei timizi: cea mai căutată și aplaudată trupă de improvizație din București, trupa Funkey.

Camelia, Sabina, Florin, Bogdan și Matei au pregătit publicul pentru o zi plină de umor.

”Noi facem și foarte multe momente muzicale. Avem pe cineva la pian care ne ghidează, iar Sabina e tenoarea. Ultimul spectacol a fost vinera trecută. Sâmbătă e următorul. Avem show cam odată la două săptămâni. Pentru că totul e improvizație, nu avem scenariu. Ne bazăm pe public. El e regizor și scenarist. E foarte important ca publicul să fie acolo”, explică Matei Stănculescu.

Cei din trupa Funkey spun că e foarte important ca publicul să fie prezent 100%. Fără implicarea acestuia, ei nu pot să își facă misiunea pe scenă.

”Misiunea mea este să conectez publicul. Eu trebuie să îl încălzesc. În felul acesta te asiguri că îl ai acolo, cu tine”, spune Matei.

Dacă vrei să afli de ce Matei nu se mai costumează de Halloween, cum au fost integrați Răzvan și Marius într-un show ad-hoc de improvizație, cum s-au apucat cei 5 de acest tip de spectacol, cu ce se ocupă zi de zi când nu fac improvizație, vezi VIDEO.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.