VIDEO: Diana Cavallioti – “Mi-aș dori să se facă filme horror în România”

Matinală și ajunsă la studioul București FM pe bicicletă, Diana Cavallioti a povestit despre cât de bine se simte în “Primăverii”, noul sitcom difuzat de TVR 2 de luni până joi, de la ora 21:00.

Întrebată cum se simte în sediul Radio România, care aniversează 90 de ani de existență, Diana a spus că are multe amintiri Și se simte foarte bine: “Mi se pare atât de mare clădirea asta, încât nici nu știu să spun unde am fost. Am urcat Și cu liftul, apoi am coborât. Am fost Și pe la parter. Ascultam teatru radiofonic de mică. Mereu m-au pus să ascult bunicii și unchii mei.”

Actriță de succes, Diana recunoaște: “Întotdeauna rolurile negative sunt mai ofertante. Mi-aș dori să se facă filme horror în România. Nu știu ce tip de personaj mi se potrivește mănușă. Mi s-a dat să fac și comedie și dramă și ma simt ca peștele în apă. Așa că nu știu ce să zic. Nu îmi plac alegerile astea, dar cred că trebuie să ai exercițiu în ambele. Nu îmi place să fiu actor de nișă.”

Dacă vrei să afli ce rol joacă în sitcom-ul de la TVR 2, cum și-a descoperit idolii atunci când i-a întâlnit, care e story-ul serialului, vezi VIDEO.

Diana joacă alături de Maia Morgenstern, Alexandru Conovaru, Corina Dănilă, scenariul fiind scris de Octavian Strunilă. Printre invitații serialului a fost și maestrul Mitică Popescu.

“Când a fost Mitică Popescu în platou, stăteam într-un colț și mă gândeam…«nu creeed». Eram fără cuvinte”.

Serialul poate fi urmărit de luni până joi, de la ora 21:00, pe TVR 2.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.