Echipele au continuat cu multă energie și în meciurile din etapa a 5 – a faza a 2 – a la Tenis de Masă Sports Events!

Marți seară s-au disputat meciurile reprezentând etapa a cincea a Campionatului de Tenis de Masă Sports Events.

În grupa ELITE, APA NOVA VEOLIA 1 își continuă seria de victorii decisive și în meciul contra echipei ADP, scorul pe tabelă arătând la final 5-0. Toți au fost în formă maximă, însă experiența și-a spus cuvântul în primul rând la meciurile de simplu dintre Petre Luta, Adrian Poenaru, Adrian Temereanca (APA NOVA) și Bogdan Cioriceanu, Radu Marinescu, Mihai Calota (ADP). La dublu, echipele formate din Adrian Temereanca – Costache Dumitru și Radu Marinescu – Mihai Calota au făcut valuri, însă băieții de la ADP nu reușesc să obțină meciul.

La masa alăturată, MICROSOFT ROMÂNIA au sperat tare mult să mai obțină o victorie și au muncit cu patos, însă ADOBE ROMÂNIA s-au arătat mai în formă și câștigă cu scorul de 4-1. La simplu au jucat meciuri superbe Serghei Tihon, Adrian Topa, Andrei Cerbu (MICROSOFT) cu Bogdan Sandu, Daniel Niculae, Marius Parlapan, Aliona Nica (ADOBE). La dublu au fost cele mai strânse, dar și cele mai spectaculoase schimburi de mingi între Serghei Tihon – Andrei Cerbu contra lui Sorin Amariei – Aliona Nica.

Și echipa TELEKOM ROMÂNIA își continuă seria de victorii contra celor de la WIPRO ROMÂNIA 1, care nu au fost în formă aseară. Scorul final de 5-0 s-a stabilit mai întâi la simplu între Cristian Zisu, Ani Calin, Alexandru Chirica (TELEKOM) contra lui Fedi El-Dic, Norocel Balan, Heyrettin Nardan (WIPRO 1). La dublu s-au întâlnit echipele formate din Ani Calin – Cristian Zisu si Fedi El-Dic – Norocel Balan.

În grupa FINEST se produce o răsturnare de situație și GOTHAER ASIGURĂRI 1 va trece pe locul al doilea momentan în clasamentul general, pierzând împotriva echipei SAP ROMÂNIA cu scorul de 3-2. Au ieșit scântei din palete în meciurile de simplu dintre Leonid Dumitru, Catalin Mihai, Madalin Dospescu, Silviu Puscasu (GOTHAER 1) și Gabriel Tianu, Sorin Radulescu, Oprisor Costi (SAP). La dublu s-a decis soarta finală, după un meci câștigat cu sudoarea frunților, dar și a tricourilor între Leonid Dumitru – Catalin Mihai și Gabriel Tianu – Sorin Radulescu.

Ultimul meci îi are ca protagoniști pe CYROM ROMÂNIA și GENPACT ROMÂNIA, primii menționați venind după o scurtă pauză. Scorul final de 5-0 în favoarea echipei GENPACT nu poate descrie foarte bine meciurile superbe. La simplu au luptat Sebastian Hondor, Adrian Popescu, Raluca Anghei (CYROM) contra lui Mihai Stefanica, Daniel Ian, Elvio Fernandes (GENPACT). Meciul frumos de dublu a format echipele Adrian Popescu – Raluca Anghel și Mihai Stefanica – Elvio Fernandes.

Nu ratați meciurile din etapa următoare ale celui mai interesant campionat dedicat exclusiv companiilor din București.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.