PMB va viza toate autorizațiile taximetriștilor independenți până la începutul lunii decembrie, conform Legii taximetriei

După ce ieri zeci de taximetristi independenti au protestat în fata Primăriei Capitalei, Municipalitatea a anunțat că le va viza autorizațiile până la începutul lunii decembrie.

Reprezentanții Primăriei Municipiului București s-au întâlnit cu reprezentanții taximetriștilor independenți pentru a discuta despre situația celor aproximativ 300 de autorizații expirate.

În cadrul întâlnirii, s-a stabilit urgentarea procedurii de vizare a autorizațiilor de taxi pentru operatorii care au dosarele complete, astfel încât toți cei care au depus documentele necesare să primească, până la începutul lunii decembrie, autorizațiile vizate conform Legii taximetriei 38/2003, cu modificările și completările ulterioare, dar și în conformitate cu HCGMB 178/2008 privind aprobarea regulamentului-cadru, a caietului de sarcini și a contractului de atribuire în gestiune delegată pentru organizarea și executarea serviciului public de transport local în regim de taxi.

PMB a transmis deja notificări către o parte din cei care au depus dosare incomplete, urmând ca aceastea să fie completate cât mai repede în vederea reînnoirii autorizațiilor de taxi, pe o perioadă de 5 ani.
De asemenea, în perioada imediat următoare, vor fi notificați pentru completarea documentației și restul taximetriștilor independenți.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.