Orlando Culea: „Primarul Gabriela Firea nu mai are majoritatea în Consiliul General”

Fostul președinte de ședință al Consiliului General al Municipiului București Orlando Culea, consilier general pe listele PSD București, a declarat înaintea debutului ședinței extraordinare de astăzi că primarul general Gabriela Firea nu mai dispune de majoritate în CGMB.

Mai mulți colegi din PSD sunt nemulțumiți de activitatea primarului general, atât pe linie de partid, ca șef al PSD București, cât și în fruntea administrației locale, a spus Culea. Unii colegi și-au manifestat nemulțumirea, alții sunt nemulțumiți dar așteaptă un moment pentru a se manifesta, susține el.

Consilierul municipal PSD a mai declarat că, deși grupul partidului a susținut toate proiectele primarului general, în cadrul majorității PSD-ALDE, consilierii municipali nu sunt consultați în legătură cu proiectele, nu sunt chemați la inaugurarea unor lucrări. Toate proiectele din ultimii doi ani au fost făcute doar pentru imaginea unei singure persoane, a primarului general, susține fostul președinte de ședință al CGMB.

Cât privește PSD București, Gabriela Firea conduce organizația în mod discreționar. PSD București nu mai are sediu, nu mai are organizație de femei, de Tineret, nu mai are nici sediu, a precizat Orlando Culea.

Consilierul municipal PSD a declarat că el și încă o colegă de partid din CGMB nu mai susțin primarul general. „Vom vota doar proiectele care ni se par folositoare pentru bucureșteni”, a încheiat Culea.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.