FOTO & VIDEO: Sărbătorim inedit Centenarul – concert Maria Gheorghiu și Radu Grațianu pentru bucureșteni, în Centrul Istoric!

Un nou eveniment marca București FM a încălzit Centrul Vechi al Capitalei!
Maria Gheorghiu și Radu Grătianu au oferit un moment de excepție ascultătorilor București FM și trecătorilor din zona istorică a orașului: un concert dedicat Centenarului Marii Uniri.
Timp de o oră, cei doi au adus în fața publicului proiectul “Lavanda și Tricolor”, foarte apreciat de cei care l-au văzut pană acum.
Pe lângă piesele proprii, Maria nu a uitat nici cântecele patriotice care îi însoțeau pe soldați când porneau la luptă: CÂNTĂ CUCU BATĂ-L VINA sau DRUM BUN, TOBA BATE.
Cei prezenți au primit câte un steag tricolor din partea echipei București FM, steag purtat cu mândrie în cinstea Centenarului.
Un moment extraordinar care a avut loc lângă panourile expuse în cadrul proiectului România 100 -Eu aleg România.
Sunt 10 panouri care cuprind 100 de moment esențiale din istoria poporului nostru.
Nu uita! Expoziția în aer liber va fi deschisă pană pe 10 noiembrie.

Această prezentare necesită JavaScript.

București FM, postul public de radio al Capitalei, te invita până pe 10 noiembrie 2018, în Centrul Istoric (zona Băncii Naționale), la expoziția România 100 – Eu Aleg România, pentru a redescoperi 100 de momente esențiale din istoria românilor. Evenimentele care au au determinat construirea unei naţiuni unite, puternice, demne şi independente sunt in drumul tau, la propriu. Opreste-te si afla despre cele 100 de momente care ne-au facut ceea ce suntem astazi.
București Fm va continua în fiecare weekend seria evenimentelor, având pregătite multe surprize.
Nu uita!
Istoria prinde viață din 15 septembrie 2018 pana pe 10 noiembrie 2018, în Centrul Istoric (pe strada Lipscani, segmentul cuprins între strada Eugen Carada și strada Smârdan), la un eveniment marca București FM.

Expoziția în aer liber va fi deschisă până pe 10 noiembrie 2018, cu sprijinul Primăriei Municipiului București.
România 100 – Eu Aleg România este un proiect cultural Radio România susținut de Guvernul României prin Ministerul Culturii și Identității Naționale, care se desfășoară în București, Brașov, Cluj-Napoca, Constanța, Craiova, Iași, Reșița, Tg. Mureș, Timișoara, Arad, Sibiu, Sighetul Marmației.
La aniversarea a 100 de ani de la Marea Unire, Rețeaua Studiourilor Teritoriale Radio România îți prezintă cele mai importante 100 de momente din istoria poporului român într-o expoziție fotografică de excepție.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.