VIDEO: Andreea Bălan: “Publicul te poate iubi azi iar mâine să i se pară ceva ciudat și se sucește”

O zi de luni nu putea începe mai bine decât cu Andreea Bălan și Edward Sanda. Cei doi au dat “Bună dimineața, București” cu noul single pe care l-au lansat: “Pe drum”.

Deși mulți ani a fost ca acasă în sediul Radio România, Andreea a ajuns pentru prima dată în studioul Bucuresti FM. “Cel mai des veneam pe vremea Andre. Și acum mi-au cerut buletinul. Am zis: «Eu sunt! Vin acasa!»”

Legat de noua colaborare, artista mărturisește: “Mă bucur că sunt alături de Edward. Îmi place mult piesa, îmi place vocea lui Edward.” Andreea este într-un moment extrem de fericit al vieții sale. Pe lângă faptul că profesional îi merge foarte bine, recent a aflat că va fi din nou mămică. “Aștept un bebeluș în luna martie.”

Deși ascultând piesa pare că se cunosc de o viață, Edward și Andreea s-au cunoscut abia la clip.

Dacă vrei să afli ce își dorește Andreea legat de viitorul copil, ce părere are despre carieră versus familie, ce ascultă cei doi dintre piesele de la radio, de ce nu concertează Andreea la Sala Palatului, dacă va mai cânta în formula Andre, vezi VIDEO

Andreea recunoaște că stă destul de mult timp pe net. “Eu mă ocup singură de toate. Sunt și propriul manager. Acum mi se pare că, după atâția ani, eu știu cel mai bine. Am învățat în timp.”

Dacă Andreea este renumită și pentru talentul în arta dansului, Edward se declară învins la acest capitol. “Eu cu dansul suntem pe drumuri diferite. Am rămas doar la cântat. Mi-ar plăcea să învăț să dansez. Pe piesa asta are Andreea un show foarte interesant. S-ar putea ca în noul meu videoclip, care se va lansa luna următoare, să am dans și poate apelez la Andreea să mă învețe.”

În viitor, pentru Edward urmează un nou single. “Vreau să scot o piesă. Am zis că trebuie să lansez singur.”

Cu o carieră de 20 de ani la activ, Andreea îl sfătuiește sincer pe Edward: “La un moment dat, poți să ai niște sentimente că vrei să renunți. Dacă o piesă nu merge, nu-i nimic. Mergi înainte. Cel mai important e să te reinventezi. Nu concurezi doar cu generația ta, ci cu cea care vine din urmă. Și, ca artist, să nu intri în scandaluri. Publicul te poate iubi azi iar maine să i se pară ceva ciudat și se sucește. Să fii diplomat!”

Andreea are două piese în pregătire, dar o așteaptă și pe cea de la Edward. “Îmi place cum scrie și mi-a promis una ritmată.”

Vezi aici arhiva emisiunii ”Bună dimineața, București!”.

Credit foto: Cosmin Boroiu

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.