Avram Iancu e de neoprit!

Sursa foto: facebook Avram Iancu

Bibliotecarul a ajuns la gura Bosforului şi anunţă că şi-ar putea încheia aventura în Marea Neagră mâine.
El a postat pe Facebook că apa este foarte rece, că şi-a încheiat zilele cu hiportemie dar că este încrezător că mâine va ajunge la destinaţia finală – Istanbul.

Mai puțin de 100 de kilometri îl despart pe hunedoreanul Avram Iancu de un nou succes în bogatul său palmares. Sportivul a postat din nou pe Facebook un mesaj încărcat de optimism în care își anunță susținătorii că mai are de înotat aproximativ 90 de kilometri pentru a ajunge la Istanbul, destinația finală a maratonului său de 650 km dedicat Anului Centenar.
„Azi a fost o zi cu soare! Și la propriu și la figurat! Am parcurs 18 km de-a lungul unei plaje interminabile. Numărul kilometrilor rămași au scăzut sub 100. Mai precis, 90 km «to go», Mulțumesc echipa! Trăiască România!”, a scris Avram Iancu pe contul său de socializare, unde a postat noi fotografii ale periplului său de-a lungul țărmului turcesc al Mării Negre.

Avram Iancu a pornit înot, pe 2 septembrie, de la Sulina, propunându-şi să străbată un traseu de 630 de kilometri de-a lungul coastei Mării Negre, până la Istanbul.
El şi-a început cursa din locul în care s-a aflat, anul trecut, la finalul celor 2.860 de kilometri pe care i-a parcurs înot, în vara lui 2017, pe întreg cursul Dunării.
Polisportivul din Petroşani este cunoscut pentru performanţele sale prin care a parcurs înot Canalul Mânecii, în august 2016, şi pentru faptul că a înotat, în vara lui 2017, pe tot traseul fluviului Dunărea, fără să poarte costum de neopren sau labe de înot.

Şi de această dată înoată doar în slip, cu ochelari şi cu cască pe cap.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.