Culorile toamnei se admiră cel mai frumos în alergare, în Parcul Herăstrău!

Sursa foto: Epilepsy Challenge Romania/ Facebook

Asociația Cluburilor Lions, în parteneriat cu Primăria Municipiului București și cu Centrul pentru Tineret al Municipiului București, organizează în Capitală cel mai mare cros în sprijinul pacienților cu epilepsie din ţara noastră.

Astfel, duminică, 28 octombrie 2018, în Parcul Herăstrău de la ora 10:00, puteți participa la cel de al zecelea cros de 5.8 km Epilepsy Challenge România de anul acesta.

Această acțiune are ca scop susținerea Rețelei de Temeledicină în Epilepsie care tocmai s-a dezvoltat recent cu cel de-al șaptelea Centru de Epilepsie și Monitorizare EEG în Timișoara. De asemenea, se dorește strângerea de fonduri necesare înfiinţării de noi Centre de Epilepsie și Monitorizare EEG în diferite zone geografice din România, conectate atât între ele, cât și cu centre universitare din țară și din străinătate.

Sursa foto: Epilepsy Challenge Romania/ Facebook

“Proiectul Telemedicina în Epilepsie a fost iniţiat în 2016 de către un grup de medici, susţinut de Asociaţia Cluburilor Lions România si sponsori. Există încă diferenţe majore între modurile în care se abordează problema epilepsiei în arii geografice din ţară, atât din cauza echipamentelor medicale, cât şi a gradului de pregătire a personalului medical. Telemedicina în epilepsie oferă şansa oricărui pacient la un diagnostic timpuriu şi corect al formei de epilepsie, la monitorizarea evoluţiei în timp, acasă sau cât mai aproape de casa pacientului, care nu va mai fi nevoit să facă drumuri lungi şi costisitoare spre centrele universitare. Practic, un pacient dintr-un oraş îndepărtat, intr-o zonă slab deservită medical are şansa de a fi consultat de un specialist din ţară sau din străinătate cu mare experienţă”, a declarat dr. Bogdan Florea, coordonatorul proiectului Telemedicina în Epilepsie din România.

Înscrierile se fac la https://www.epilepsychallenge.ro/epilepsy-challenge-cros-5-km-bucuresti-28-octombrie-2018.html.

Traseul îl găsiți aici: https://www.plotaroute.com/route/705367?units=km.

Mai multe informații găsiți pe pagina de Facebook Epilepsy Challenge Romania.

Vino și tu! Înscrie-te și susține cauza persoanelor cu epilepsie din România!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.