Horoscop vineri 26 octombrie

Bucureşti FM îţi oferă predicţiile astrologice.

Horoscop 26 octombrie

BERBEC
Sunteți foarte echilibrați și mereu când este nevoie de un om cu capul pe umeri colegii apelează la voi. Astăzi o să fiți puși în fața unui fapt inedit.

TAUR
Nu primiți cu zâmbetul pe buze vestea că proiectul pe care voiați să îl începeți nu va primi finanțarea pe care o doreați, dar găsiți rapid altă soluție.

GEMENI
Este de apreciat faptul că nu cedați unor tentații. V-ați impus niște limite și o să reușiți până la urmă să duceți totul la bun sfârșit, dar drumul va fi destul de greu.

RAC
La birou va fi liniște și nu se va întâmpla nimic care să vă facă să tresăriți. Lucrurile vor sta cu totul și cu totul diferit acasă unde se anunța o adevărată furtună.

LEU
Rutină zilnică începe să își spună cuvântul. Simțiți că nu mai aveți vlagă în voi și dacă nu faceți rapid o schimbare o să fiți epuizați.

FECIOARĂ
Primiți o veste foarte bună, chiar excelentă. Atât de minunată încât plecați direct către un restaurant pentru a sărbători. Și partenerul de viață se simte la fel de norocos.

BALANȚĂ
Evitați întâlnirile cu rudele în vârstă, pentru că vor deschide subiecte care nu vă fac plăcere. Cel mai bine ar fi să amânați întrevederea cu ei până când o să vă simțiți în stare să purtați discuții lungi și plictisitoare pentru voi.

SCORPION
Aveți o ambiție cum rar se întâlnește. V-a intrat ceva în cap și nu vă lăsați până când nu vă duceți la capăt ideea. Totuși, nu v-ar strica mai multă odihnă.

SĂGETĂTOR
Descoperiți o nouă pasiune și sunteți foarte încântați. Pe lângă faptul că vă relaxează, luați în calcul și varianta de a câștiga niște bani din asta.

CAPRICORN
Sunteți foarte sociabili și cunoașteți oameni noi ce se dovedesc a fi exact genul vostru de prieteni. Acesta poate fi începutul unei relații speciale.

VĂRSĂTOR
Vă dedicați întreaga zi unei acțiuni în urmă căreia există șanse mari să primiți o sumă de bani. Deja știți pe ce urmează să o dați.

PEȘTI
Unele schimbări subite vă amețesc și nu mai sunteți siguri de nimic din ceea ce realizați. Sunteți oameni care adoră stabilitatea și, de aceea, vi se cam tulbură ziua.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.