Primarul Sectorului 3 ceartă poliția locală

Robert Negoiță spune că angajații nu-și fac treaba, iar pe străzi este mizerie. Asta pentru că nu se dau amenzi suficiente. De asemenea, aceste este de părere că o legislație aplicată corect, poate educa cetățenii.

”Educatia este cel mai greu de făcut. Iar, în multe situații, și nu o spun eu, ci ne-o demonstrează exemplele din alte țări, educarea se face cu măsuri stricte și amenzi substanțiale. Mă refer la ceea ce ține de păstrarea curățeniei în locul în care trăim sau ne desfășurăm activitatea. Nu sunt puține, din păcate, cazurile în care diverși cetățeni aruncă pe jos hârtii, chiștoace, nu strâng mizeria lăsată de căței și, mai grav, depozitează saci întregi cu gunoaie menajere sau resturi de materiale de construcții pe unde apucă. Toate acestea trebuie descurajate, iar soluția este AMENDAREA, fără excepție, a tuturor celor prinsi că ÎNCALCĂ LEGEA”, a spus Robert Negoiță.

Edilul amenință că cei care nu aplică legea vor fi dați afară.

Sursa foto: psnews.ro

”Am avut o discuție cât se poate de tranșantă cu angajații Poliției Locale Sector 3, de la ordine publică. Nu sunt deloc mulțumit de modul în care își desfășoară activitatea și le-am cerut, dacă își doresc să rămână în echipa noastră, să își facă treaba, adica să se mobilizeze, astfel încât, să vedem în teren rezultatele educației prin amenzi acordate celor care încalcă legea. Știu că unii s-au obișnuit să „meargă pe burtă” și să aștepte trecerea timpului stând în mașină la umbră, sub un pretext sau altul. Știu că există dificultăți în ceea ce ține de legislația care trebuie îmbunătățită. Știu că a munci cu oamenii nu este ușor. Știu și înțeleg multe aspecte. Dar niciunul din cei care nu își fac treaba nu are o scuză, iar daăa ne dorim condiții de normalitate, trebuie să procedăm ca atare și să muncim pentru asta”, a adăugat Robert Negoiță.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.