Penultima etapă din Campionatul Sports Events este gata de start

În Etapa 13 Radio România, deja retrogradată, are doar un meci de palmares cu Microsoft, care însă duce o luptă strânsă pentru ultimul loc de play-off.

Ing Bank, prin victoria muncită din etapa trecută, care i-a asigurat locul 3 într-o mare măsură are un meci cât se poate de complicat în fața campioanei en-titre, Apa Nova.

Adobe și Deloitte continuă și ele lupta pentru play-off, dar azi întâlnesc adversari aflați la poluri opuse ale clasamentului. Astfel Deloitte are un meci foarte dificil în fața VTM în timp ce Adobe are o misiune oarecum mai facilă împotriva NTT Data, care însă a revenit cu forțe noi în retur și cu siguranță pot pune mari probleme echipelor adverse.

În Liga II, DXC întâlnește singura echipă care i-a învins în tur și anume HPE, meciul anunțându-se cât se poate de disputat, dorința de revanșă a liderului fiind una mare.

UPC și HP Inc. 1 continuă și ele lupta strânsă care se duce în vârful ierarhiei, meciurile de azi în fața Valedo, respectiv SAP, trebuind să însemne, conform calculelor hârtiei, încă 3 puncte adunate.

Rezultatele complete le vom afla diseară de la ora 20:00 la terenurile de fotbal Sud Arena.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.