VIDEO: Denis, The Motans: “Urmează o piesă alături de Alina Eremia”

Cel mai frumos “Bună dimineața, București!” a fost dat de către The Motans cu noul single, “Înainte să ne fi născut”. Iar, în exclusivitate pentru București Fm, Denis Roabeș a dezvăluit că urmează o piesă alături de Alina Eremia.

În prezent, The Motans au multe repetiții și concerte prin țară și în București.

Denis Roabeș recunoaște că dacă ar fi să aleagă dintre toate piesele pe care le-a pregătit, pentru radio s-ar opri la trei. “De radio, în care eu cred și au potențial, sunt vreo 3 sau 4. Vom lansa cel de-al treilea album. Până în ianuare vom avea cel de-al 2-lea album conceptual.” Denis spune că acest album va exista pentru că l-a promis fanilor. “Dar, al doilea va fi mai mult ca o iluzie optică. Vor fi chestii interesante care nu s-au mai făcut până acum în România. Sunt lucruri la care eu țin foarte mult. Am investit mult timp și nervi! O să fie ceva diferit.”

Dacă vrei să afli la ce nu îl întrece nimeni pe Denis, ce îl enervează, dacă vrei să vezi cum a explicat expresii celebre cu pisici, cum explică versurile noului single “Înainte să ne fi născut” vezi VIDEO.

Deși Denis spune că are nevoie de lumină și ordine ca să se simtă confortabil, pe motan îl vede doar în culoarea neagră, “ca să lase loc de mai mult”.

Provenit dintr-o familie în care a trăit înconjurat de multă dragoste și armonie, pentru “Motan” cea mai practică metoda de a primi inspirația pentru ceea ce compune este ca totul să înceapă de la o poveste.

The Motans promit că până în primăvară să lanseze noul album. “Vreau să mă gândesc la un concert care să fie foarte tare. De data asta vreau ca locația să fie un pic mai mare, dar să îmi permită să implementez ideile, iar omul să se simtă acolo unde vreau eu să îl aduc. Să fie o mașină de teleportare.” Urmează un concert la Beraria H, pe 6 noiembrie. “O să mai existe o colaborare cu Irina Rimes. Și, spun în premieră: urmează o claborare cu Alina Eremia. Când faci o piesă The Motans cu Alina trebuie să fie o piesă wow!, despre care să spui: ăștia au făcut o treabă tare!”

Vezi aici arhiva emisiunii ”Bună dimineața, București!”.

Credit foto: Cosmin Boroiu

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.