Meciuri de senzaţie şi multe goluri în etapa a 12-a la Fotbal Sports Events!

In derby-ul serii Ing Bank a reusit prima victorie dupa cateva etape in care a suferit, victima sa numindu-se Microsoft. Am vazut o lupta intensa pe teren, cu ambele echipe conducand pe rand ostilitatile, iar la final balanta inclinandu-se in favoarea ‚bancarilor’ care au fost mult mai pragmatici in fata portii adverse. Rezultatul final a fost 8-6.

Apa Nova, cu un joc consistent in continuare, se impune si in fata NTT Data si isi continua marsul triumfal. Golgheterul echipei, Dragos Mihalache, a reusit si de data aceasta sa inscrie in 4 randuri fiind declarat omul meciului. Scor final 6-2.

Surpriza serii s-a consemnat in partida dintre VTM si Adobe. Dupa ce vulpoii conduceau cu 3-0 la pauza, repriza a doua a insemnat un adevarat dezastru pentru ei, adversarul reusind sa intoarca incredibil rezultatul si sa castige cu 4-3, adunand inca 3 puncte extrem de importante in clasament.

Radio Romania nu reuseste sa stranga minimul de jucatori in partida cu Deloitte si astfel isi pecetluieste matematic retrogradarea.

In Liga 2 am avut parte de 2 derby-uri veritabile, primele 4 clasate intalnindu-se intre ele in aceasta etapa. Si cum echilibrul a fost unul la ordinea zilei, anticipat chiar si inainte de a incepe partidele, iata ca scorurile finale inregistrate au adeverit previziunile.

HP Inc. I si DXC incheie egal 5 in timp ce HP Inc. II reuseste sa egaleze la 3 pe UPC la exact ultima faza a meciului.

De aceste 2 remize a profitat din plin HPE care se impune categoric in fata Valedo cu 15-4.

In urma acestor rezultate clasamentul ramane nemodificat cu doua etape inainte de final, astfel incat partidele ce vor urma devin cu atat mai interesante in stabilirea ierarhiei finale.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.