Meciuri de senzaţie şi multe goluri în etapa a 12-a la Fotbal Sports Events!

In derby-ul serii Ing Bank a reusit prima victorie dupa cateva etape in care a suferit, victima sa numindu-se Microsoft. Am vazut o lupta intensa pe teren, cu ambele echipe conducand pe rand ostilitatile, iar la final balanta inclinandu-se in favoarea ‚bancarilor’ care au fost mult mai pragmatici in fata portii adverse. Rezultatul final a fost 8-6.

Apa Nova, cu un joc consistent in continuare, se impune si in fata NTT Data si isi continua marsul triumfal. Golgheterul echipei, Dragos Mihalache, a reusit si de data aceasta sa inscrie in 4 randuri fiind declarat omul meciului. Scor final 6-2.

Surpriza serii s-a consemnat in partida dintre VTM si Adobe. Dupa ce vulpoii conduceau cu 3-0 la pauza, repriza a doua a insemnat un adevarat dezastru pentru ei, adversarul reusind sa intoarca incredibil rezultatul si sa castige cu 4-3, adunand inca 3 puncte extrem de importante in clasament.

Radio Romania nu reuseste sa stranga minimul de jucatori in partida cu Deloitte si astfel isi pecetluieste matematic retrogradarea.

In Liga 2 am avut parte de 2 derby-uri veritabile, primele 4 clasate intalnindu-se intre ele in aceasta etapa. Si cum echilibrul a fost unul la ordinea zilei, anticipat chiar si inainte de a incepe partidele, iata ca scorurile finale inregistrate au adeverit previziunile.

HP Inc. I si DXC incheie egal 5 in timp ce HP Inc. II reuseste sa egaleze la 3 pe UPC la exact ultima faza a meciului.

De aceste 2 remize a profitat din plin HPE care se impune categoric in fata Valedo cu 15-4.

In urma acestor rezultate clasamentul ramane nemodificat cu doua etape inainte de final, astfel incat partidele ce vor urma devin cu atat mai interesante in stabilirea ierarhiei finale.

Lasă un răspuns