Incă o seară de fotbal marca Sports Events

Vazandu-si amenintata pozitia a treia in clasament, Ing Bank tinteste 3 puncte din confruntarea cu Microsoft, un adversar incomod care atunci cand are tot lotul valid poate crea multe probleme.

Radio Romania se agata de ultimele sperante in disputa cu Deloitte, dar partida va fi una cat se poate de disputata, cei din urma purtand o lupta de la distanta pentru intrarea in playoff.

Pentru a pastra sanse reale de a termina pe primul loc dupa playoff, vulpoii nu au voie sa se incurce in disputa cu Adobe si sa continue astfel urmarirea liderului de la Apa Nova, care intalneste NTT Data intr-un meci in care o victorie a campionilor ar insemna retrogradarea matematica pentru adversarii lor.

Liga II ne asteapta de asemenea cu alte 3 jocuri, 2 dintre ele opunand echipele clasate pe primele 4 locuri in clasament.

Astfel, HP Inc. 1 poate trece pe prima pozitie in cazul unei victorii in fata liderului DXC in timp ce UPC poate egala la puncte HP Inc. 2 daca reuseste sa treaca de acestia in meciul direct. Cu siguranta intalnirile vor fi cat se poate de echilibrate, iar spectacolul garantat.

Pentru a ramane in lupta macar a unui loc de baraj, HPE nu are voie sa se impedice in confruntarea cu Valedo.

Toate rezultatele le veti afla diseara ora 20.00 la Sud Arena.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.