VIDEO: Salonul Auto București și Accesorii 2018 la final

Peste 350 de modele auto, premiere naționale, noutățile 2018-2019 și tehnologiile viitorului din domeniu i-au așteptat la Salonul Auto București și Accesorii 2018 pe pasionații de automobile!

Primul Salon Auto organizat în România, Salonul Auto București & Accesorii a furnizat începând cu anul 1993 un eveniment la cele mai înalte standarde, aducând și anul acesta ultimele noutăți din domeniul auto.

La SAB & Accesorii 2018 automobiliștii au descoperit premiere naționale, modele concept și noutățile sezonului 2018 – 2019 aparținând brandurilor Abarth, Alfa Romeo, Citroën, Fiat, Fiat Professional, Ford, Honda, Hyundai, Jaguar, Jeep, Kia, Isuzu, Land Rover, Maserati, Mazda, Mercedes, Mitsubishi, Opel, Piaggio, Seat, Skoda, Smart, Suzuki, Toyota si Volvo.

Cu ocazia aniversării a 100 de ani de la Marea Unire și împlinirii a 25 de ani de la organizarea primei ediții a SAB & Accesorii, în cadrul Salonului a fost amenajat alături de Retromobil România, Clubul Vehiculelor de Epocă și Clubul ARO10, un stand dedicat Centenarului în care vizitatorii au admirat modelele auto, invențiile și prototipurile care au revoluționat lumea auto și au făcut istorie în România.
Printre modelele expuse s-au numărat toată gama de automobile românești produse de-a lungul vremii, un automobilul Sears Buggy fabricat în anul 1907 și unul din cele mai vechi automobile de colecție din România, Dacia 1300 Taxi – 1970, Auburn – 1979, ARO 10 de competiție, Reihard (Formula 3) – 1983, Fiat X1/9, Jaguar E Type, Morgan, Panther și multe altele.

De asemenea, în cadrul Salonului, bucureștenii au descoperit un spațiu destinat exclusiv mobilității electrice, în cadrul căruia au fost expuse cele mai recente modele de automobile electrice și hibrid aparținând mărcilor BMW, E-TWOW, Hyundai, Kia, Mercedes, Mitsubishi, Nissan, Smart si Gotech.

Pentru pasionații de caii putere, în standul Custom Wheels s-au regăsit unele dintre cele mai puternice și exclusiviste modele auto din România, anume Dodge Viper ACR, Lamborghini Performante, Lamborghini Huracan, BMW M4, BMW F30, Mercedes E-Klass, Audi RS6, Audi RS6 sedan (singurul din lume), Bentley Continental GT și Peugeot 208 Rally.

Această prezentare necesită JavaScript.

Printre evenimentele conexe, în cadrul Salonului Auto Bucureşti & Accesorii 2018 au avut loc demonstraţii de supraviețuire urbană sustinute de Dan Dumitru, Sărbătoarea Automobilului Clasic precum si lansarea manualului de siguranţă rutieră la standul Ministerului Afacerilor Interne.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.