Horoscop luni 22 octombrie

Bucureşti FM îţi oferă predicţiile astrologice.

Horoscop 22 octombrie

BERBEC
Depuneți mult efort astăzi pentru a vă asigura că lucrurile sunt făcute ca la carte. Totul va fi bine și dovada nu va întârzia să apară.

TAUR
Sunteți în centrul atenției astăzi și reușiți să îi faceți pe toți cei din jurul vostru să se simtă bine. Este posibil să organizați o ieșire în oraș sau o petrecere.

GEMENI
Starea de spirit nu este una excelentă dimineața, dar apoi o să vă simțiți mult mai bine datorită unei rude. Această vă dă o veste bună și face un gest frumos față de voi și față de partenerul de viață.

RAC
Este o zi minunată din toate punctele de vedere, dar va fi o zi plină. Aveți multe drumuri de făcut, dar le faceți pe toate cu zâmbetul pe buze.

LEU
Simțiți nevoia de mai multă afecțiune, așa că faceți tot posibilul să îi arătați persoanei iubite care este direcția spre care trebuie să se îndrepte realatia.

FECIOARĂ
Aveți parte de multă inspirație și trebuie să profitați la maximum de aceasta. Cariera voastră este pe punctul să se schimbe radical și va fi cel mai bun lucru care vi se poate întâmpla.

BALANȚĂ
Sunteți siguri de ceea ce vă doriți și o spuneți cu voce tare. Dați dovadă de mult curaj și vă impuneți cu succes punctele de vedere.

SCORPION
Schimbați idei cu diverși posibili parteneri de afaceri și cam toată ziua o să stați la întâlnire cu ei. Seara vă așteaptă acasă o veste excelentă ce vine din partea unor membri de familie în vârstă.

SĂGETĂTOR
V-a venit o idee de afaceri și o testați pe apropiați. Încântați de reacțiile lor vă puneți pe treabă. Este ceva inovator și interesant.

CAPRICORN
Relația cu rudele va fi cam tensionată și trebuie să vă înarmați cu multă răbdare ca să faceți față acestei situații.

VĂRSĂTOR
Primiți o veste bună. Are legătură cu planurile voastre de viitor. Vi se ia o piatră de pe inimă și vă gândiți să ieșiți în oraș să sărbătoriți.

PEȘTI
Parteneriatele capătă un nou contur astăzi. Vi se întoarce norocul și totul merge mai bine decât v-ați fi așteptat.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.