Focuri de armă în Capitală! Un bărbat a fost rănit!

El ar fi fost rănit de polițiști în urma unui incident în trafic. Bărbatul a fost preluat și transportat la un spital din județul Ilfov.

Potrivit Poliţiei Capitalei, in jurul orei 13, poliţişti din cadrul Brigăzii Rutiere aflaţi pe Şoseaua Olteniţei au efectuat semnal regulamentar de oprire conducătorului unui autovehicul BMW.

‘Întrucât şoferul nu a oprit la semnal s-a procedat la urmărirea maşinii până la Şoseaua de Centură, unde au blocat autoturismul. Unul dintre poliţişti a coborât din echipaj şi l-a somat pe conducător să coboare. Acesta a refuzat şi a început să ambaleze motorul făcând cercuri. În acest moment agentul a folosit armamentul din dotare şi a executat foc de avertisment şi asupra maşinii. Bărbatul nu s-a supus somaţiei şi a continuat deplasarea într-o direcţie necunoscută. Din ce s-a observat, în autovehicul se mai aflau doi bărbaţi.Ulterior, de pe raza judeţului Ilfov a fost preluat şi transportat la spital, prezentând o plagă nepenetrantă prin împuşcare, un bărbat, posibil aflat în autoturismul în cauză’.

Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri în vederea stabilirii întregii situaţii de fapt şi identificarea tuturor persoanelor.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.