Horoscop de weekend, 20 – 21 octombrie

București FM îti oferă predicțiile astrologice.

Horoscop de weekend, 20 – 21 octombrie

BERBEC
Ambiția de care dați dovadă în aceste zile este unică. Este chiar vorba despre mai mult, putem spune chiar încăpățânare. V-a intrat în cap ceva și nu renunțați până nu terminați ce aveți de făcut.

TAUR
Zilele acestea veți sta mai mult cu familia sau cu prietenii foarte apropiați. Asta se întâmplă datorită unui eveniment foarte important pentru voi. Sâmbătă seara veți avea parte de o surpriză.

GEMENI
Multă liniște, odihnă și relaxare. Cam de asta aveți parte în aceste zile și simțiți că în sfârșit puteți respira. Aveți grijă pentru ca  liniștea ar putea să vă fie tulburată de un telefon de la un coleg de serviciu.

RAC
Profitați de aceste zile libere și distrați-vă mai mult. Ieșiți cu prietenii, mergeți la cumpărături sau pur și simplu îi chemați pe toți și stați de vorbă. Astfel o să scapaţi și de starea proastă din această săptămână.

LEU
Sunteți imprevizibili. Treceți printr-o perioadă în care trăiți fiecare sentiment la maximum.  Asta înseamnă fie că plângeți atunci când simțiți orice urmă de durere, fie râdeți încontinuu și îi anunțați pe toți din jur despre cât de fericiți sunteți.

FECIOARĂ
Sunteți foarte veseli, iar partenerul de viață încearcă să profite de asta și vă cere să îl însoțiți undeva. Chiar dacă nu vă încântă, o să vă duceți doar pentru a-i face pe plac celui drag.

BALANȚĂ
Bucurați-vă mai mult de viață. Nu sunteți obișnuiți să riscați, însă acum se întâmplă ceva pentru care merită să aveți mai mult curaj. Totul va fi în avantajul vostru, așa că grijile nu au ce să caute în mintea voastră.

SCORPION
Luați o pauză de la tot ceea ce înseamnă rutină în viața voastră și vreți să faceți ceva ce nu vă caracterizează. Descoperiți o nouă pasiune și chiar un hobby interesant ce înseamnă începutul unui proiect personal interesant.

SĂGETĂTOR
A fost o săptămână agitată pentru voi, așa că în aceste zile libere nu vreți decât să vă relaxați. Totuși sunteți oamenii de bază în anumite probleme, iar odihna trebuie să mai aștepte pentru că rezolvarea lor se află la voi.

CAPRICORN
Două zile de liniște, însă nu pentru că nu aveți nimic de făcut, ci pentru că nu mai puteți ajunge în locurile în care erau stabilite mai multe întâlniri. Profitați și odihniți-vă pentru că aveți nevoie!

VĂRSĂTOR
Zilele acestea veți avea parte de câteva momente încântătoare. O să fiți extrem de agitați, dar tot efortul va merita pentru că vor fi câteva surprize demne de povestit mai târziu.

PEȘTI
Aveți multe de făcut în aceste două zile și cel mai bine ar fi să trecetii pe hârtie o ordine în care trebuie să vă ocupați de toate. Dacă cineva se oferă să vă ajute, nu ar trebui să refuzați

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.