Show-uri gastronomice inedite, în Parcul Național

Bucureştenii sunt asteptati la o simfonie de bunătăţi la ceaune: tochitură moldovenească, tocană de oaie, pastramă, balmoş, gulaş de vită, gulaş de porc, bob gulaș cu fasole la ceaun, tocănițe de hribi cu smântână, şi borş de peşte.

Până duminică, are loc în Parcul Național, festivalul „Toamna la Ceaun”.

Preparate care mai de care mai gustoase şi aromate se vor odihni în acest sfârșit de săptămână în peste 50 de ceaune.

Nu lipsesc magiunul sau zacusca cu ghebe și hribi.

Pentru ca show-ul culinar să fie pe cinste, spectacolul este „acompaniat“ de berbecuţi la proţap, tone de pastramă la ceaun, și must.

Nu lipsesc nici tradiţionalele sărmăluţe cu mămăliguţă, plăcintele maramureşene sau pâinea coaptă în cuptor.

Comercianţii vă mai oferă şi dulciuri, dulceţuri, brânzeturi şi afumături.

Meşterii populari au venit şi ei la festival cu cele mai frumoase cadouri si exponate lucrate manual.

Parcul Național va fi gazdă pentru dumneavoastră până duminică, între orele 10.00-22.00.

Autor poze: Radu Şofran

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.