Horoscop vineri 19 octombrie

Bucureşti FM îţi oferă predicţiile astrologice.

Horoscop 19 octombrie

BERBEC
Sunteți plini de energie și emanați numai stare de bine, iar de aceea este imposibil ca cineva să nu vă placă sau să nu-i intrați în grații.

TAUR
Aveți intuiție foarte bună și faceți față oricăror obstacole ce vă vin în cale. Aveți activitate, dar cu toate acestea încă doriți să vă mai implicați în diverse planuri.

GEMENI
Deși este ultima zi lucrătoare a săptămânii sunteți plini de energie și dornici de muncă. Colegii nu înțeleg de unde aveți atâta poftă de viață.

RAC
Astăzi veți fi omul pe care se poate baza oricine. Câțiva apropiați vă vor cere ajutorul și veți renunța la propriile planuri pentru a face ceea ce vi s-a cerut.

LEU
Astăzi vă dezvoltați partea creativă. Va implicați în activități care vă vor face să gândiți totul mult mai în amănunt.

FECIOARĂ
Energia de care dați dovadă astăzi vă va ajuta să duceți la bun sfârșit câteva sarcini mai vechi pe care le-ați tot amânat din cauza unor probleme personale.

BALANŢĂ
Astrele sunt de partea voastră astăzi. Veți avea parte de o zi extraordinară, mai ales dacă trebuie să faceți un drum în afara orașului.

SCORPION
Trebuie să faceți pace cu voi înșivă. Vă obosiți peste măsură dorind să executați totul de unul singur. Dacă cereți ajutorul cuiva, nu este semn de slăbiciune. Învățați asta.

SĂGETĂTOR
În privința noului proiect de la locul de muncă aveți numai gânduri bune, însă pentru acest lucru trebuie să munciți mult mai mult decât de obicei. Partea bună este că partenerul de viață vă susține.

CAPRICORN
Participați la un eveniment unde trebuie să dovediți că aveți bun gust și rafinament. O să primiți o mulțime de complimente din partea oamenilor din jurul vostru.

VĂRSĂTOR
Sunteți mult mai relaxați și calmi, semn că lucrurile în relație au început să se îmbunătățească. Și la birou o să se observe schimbarea de atitudine.

PEŞTI
Iubirea capătă un aspect foarte important pentru voi astăzi. Nu vă limitați doar la cuvinte. Faptele sunt destul de importante și pot demonstra că sunteți cu adevărat implicați în relație.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.