FOTO & VIDEO: Sărbătorim inedit Centenarul – concert Liviu Teodorescu și horă românească pentru bucureșteni, în Centrul Istoric!

Am sărbătorit inedit Centenarul și de această dată în Centrul Vechi al Capitalei.
Momentele de dans și de muzică au însuflețit zona veche a orașului.
Unul dintre cei mai în vogă și iubiți artiști de la noi, Liviu Teodorescu, a susținut un concert stradal spre deliciul publicului care s-a bucurat de piesele lui.

Concertul a fost urmat de momentul lunii, un flashmob impresionant organizat de copiii de la Școala de arte Oana Ionită.
Aproximativ 50 de copii au dansat pe melodia ”Hora la Romani” a trupei Hora, în fața bucureștenilor, dar și a turiștilor care au fost în Centrul Istoric.

Bineînțeles, cele 10 panouri dedicate proiectului România 100 – Eu aleg România au stat la dispoziția tuturor.
Așa cum știți, sunt 10 panouri care cuprind 100 de momente esențiale pentru istoria românilor, momente care au dus la înfăptuirea României Mari.
Sunt 10 panouri care cuprind 100 de momente esențiale pentru istoria românilor.
Expoziția în aer liber va fi deschisă pană pe 10 noiembrie.
Și nu uitați, suprizele nu se încheie aici!

București FM, postul public de radio al Capitalei, te asteaptă pană pe 10 noiembrie 2018, în Centrul Istoric (zona Băncii Naționale), la expoziția România 100 – Eu Aleg România, pentru a redescoperi 100 de momente esențiale din istoria românilor.
Vei afla totul despre 100 de evenimente ce au determinat construirea unei națiuni unite, puternice, demne și independente, 100 de momente definitorii din istoria românilor pentru Centenarul României.

Expoziția în aer liber va fi deschisă pană pe 10 noiembrie 2018, cu sprijinul Primăriei Municipiului București.
România 100 – Eu Aleg România este un proiect cultural Radio România susținut de Guvernul României prin Ministerul Culturii și Identitătii Naționale, care se desfăsoară în București, Brașov, Cluj-Napoca, Constanța, Craiova, Iași, Reșița, Tg. Mureș, Timișoara, Arad, Sibiu, Sighetul Marmației.
La aniversarea a 100 de ani de la Marea Unire, Rețeaua Studiourilor Teritoriale Radio România îți prezintă cele mai importante 100 de momente din istoria poporului român într-o expoziție fotografică de excepție!

Foto: Andrei Murgescu

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.