Exclusiv BFM: Ligia – lansare în premieră pe radio, piesa “Hipnotizată”

Ligia: “Mi-aș fi dorit să fiu Președintele României”

Ligia a dat “Bună dimineața, București!” cu cea mai recentă piesă, lansând-o oficial pe radio la București Fm. Piesa, care are deja peste 1 milion de vizualizări pe YouTube, s-a auzit live în Matinalul cu Răzvan Petre și Marius Stoica.

Ligia a răspuns provocării matinalilor și a mărturisit cine și-ar dori să fie pentru o zi. “Mi-aș fi dorit să fiu Președintele României. În primul rând, aș da cafea gratis tuturor. Apoi, aș pune în spitale psihologi pentru mămicile care nasc. E o etapă foarte grea a femeilor, iar lumea nu știe.”

Ligia are o pasiune despre care nu a mai povestit până acum. “Pictez. Am 50 de tablouri pictate de mine într-un an. Nu am studii în domeniu. Este doar o pasiune.”

Artista este alături de band-ul său de 5 ani. “Încă de la început suntem împreună și ne merge bine așa. Asta pentru că lăsăm unii de la alții. Am început cu cover-uri. Și acum, la concerte, cântăm multe cover-uri.”

Dacă vrei să afli ce cover-uri cântă și de ce, cum de a dormit doar o oră noaptea trecută, care este versul preferat din noul single, câți ani avea când a participat la Festivalul Mamaia, dacă ar merge la Eurovision, vezi VIDEO

Ligia spune că are evenimente antamate până în 2020, iar asta o face fericită. Cât despre industria muzicală, ea recunoaște că nu este invidioasă pe niciunul dintre colegii din breaslă. “Nu am înțeles niciodată invidia asta între artiști. Aș face un feat cu Dan Bitman. Am vorbit cu el și la anul chiar vom face acest lucru! Mi-aș dori să colaborez și cu Delia.”

Vezi aici arhiva emisiunii ”Bună dimineața, București!”.

Credit Foto: Olga Stancu

 

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.