Cum scăpăm legal de deșeurile din construcții?

Locuitorii din Sectorul 6 care își renovează locuințele și obțin deșeuri volumioase provenite din construcții și amenajări interioare, pot apela la operatorul de salubritate autorizat, Dispecerat NON STOP 0757 024 222.
În caz contrar, dacă le abandonează pe domeniul public, în fața scării de bloc, pe alei, pe spațiul verde sau pe trotuare, riscă amenzi cuprinse între 2.000 și 5.000 de lei.
Primăria Sectorului 6 reamineste că persoanele fizice și juridice au obligaţia să păstreze atât curățenia trotuarelor și a arterelor de circulație, cât și a parcurilor, locurilor de joacă pentru copii, a piețelor și a altor locuri publice, fiind interzisă aruncarea și/sau depozitarea deșeurilor menajere sau de altă natură în aceste zone.
Direcţia Generală de Poliţie Locală Sector 6 informează ca acţiunile de depistare a persoanelor care abandonează deșeuri pe domeniul public au caracter permanent, aplicându-se, ori de câte ori va fi cazul, sancţiuni contravenţionale, cu scopul de a menține curăţenia în sector.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.