Naționala României sub 21 de ani s-a calificat la EURO 2018

România U21 s-a calificat la EURO 2019, după o victorie uşoară împotriva celor din Liechtenstein, dar şi după un parcurs spectaculos în grupa de calificare. Cele 7 victorii din campania de calificare le dau acum încredere elevilor lui Mirel Rădoi, timerii fotbalişti dorind să facă o figură frumoasă la turneul final.
Dennis Man, titular în partida cu Liechtenstein a declarat după meciul cu Liechtenstein, că naționala României va merge la EURO cu ambiții mari.
„Este o seară magnifică pentru fotbalul românesc. Mă bucur că am reușit să facem atât de mulți români fericiți. Nu mergem acolo doar cu prezența, mergem acolo să câștigăm meciuri!”, a declarat Man. Fotbalistul de la FCSB a oferit și argumente solide în acest sens: „Sunt multe echipe bune, dar noi suntem un grup unit, am câștigat multe meciuri. Aceste lucruri ne-au dat încredere”, a mai spus tânărul atacant.

La rândul său Goerge Pușcaș autorul unei duble în ultima partidă din grupa de calificare și-a exprimat și el bucuria imediat după meciul cu Liechtenstein.
„Mai mult de atât n-am ce să-mi doresc. E probabil cea mai mare performanță din cariera mea. Am văzut azi multă lume la stadion. E o emoție greu de descris. Au fost emoții pentru câștigarea meciului, dar s-a terminat cum nu se putea mai bine”, a declarat atacantul lui Palermo.

Cele patru goluri înscrise de naţionala antrenată de Mirel Rădoi, au fost semnate de George Puşcaş în minutele 14 şi 39, de Ianis Hagi în minutul 25 şi de Adrian Petre în minutul 78.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.