Lucrările pe autostrada urbană sunt pe punctul de a fi finalizate

dav

Ultimele lucrări la autostrada urbană sunt pe punctul de a fi finalizate. Deși sunt întârziate cu 4 ani, în acest moment se execută lucrările de montare a parapeților de la podurile ce traversează Strada Popasului din Voluntari și podul peste calea ferată.

După finalizarea celor două poduri, urmează să fie turnat asfaltul pentru stratul de uzură, să fie montate semafoarele în zona Șoseaua Fabrica de Glucoză apoi recepția finală.

dav

CNAIR susține că le finele lunii noiembrie sau cel târziu la 1 decembrie, cei 3,3 km vor fi gata. Muncipalitatea urmează să lărgească Șoseaua Fabrica de Glucoză la 2 benzi, Șoseaua Petricani să fie lărgită la 4 benzi, dar nu se știe când se va întâmpla asta.

Bucureștenii vor fi nevoiți să circule 17 km pe 3 benzi pe Autostrada A3, iar pe bucata de 3,3 km să circule doar la 2 benzi. Problema este că șoseaua se va opri într-un semafor, chiar la intrarea în București. Șoferii care vor opri la culoarea roşie s-ar putea bloca într-o coadă uriaşă de maşini. Rămâne să vedem ce se va întâmpla.

Autor: Radu Șofran

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.