Horoscop joi 18 octombrie

Bucureşti FM îţi oferă predicţiile astrologice.

Horoscop 18 octombrie

BERBEC
Știți și voi că cel mai deștept cedează, dar nu este cazul astăzi. Sunteți siguri de ceea ce spuneți, iar argumentele sunt de partea voastră și nimeni nu vă poate contrazice.

TAUR
Toată agitația din ultimele zile v-a obosit, așa că astăzi plănuiți o seară liniștită alături de partenerul de viață. Vă relaxați la un film și seara va fi perfectă.

GEMENI
Scenariul pentru ceea ce urmează să se întâmple nu vă este pe plac și vreți să faceți câteva modificări. Vor fi discuții aprinse, dar șansele sunt de partea voastră.

RAC
Deși unii s-ar putea să vă acuze de egoism, voi știți foarte bine ce vreți de la viață și nimic nu vă dă înapoi de la acest lucru. Sunteți mai aproape decât credeți de visul vostru.

LEU
Ați primit o veste bună de la o rudă apropiată și acest lucru vă face să fiți fericiți toată ziua. Nici măcar volumul mare de muncă nu vă supără astăzi.

FECIOARĂ
Primiți o sarcină ce vă va da mari emoții pentru că cererea vine de la o persoană importantă și nu vreți să dați greș. Cu atenție totul se va rezolva.

BALANȚĂ
Astăzi o să aveți parte numai de reușite. O să vă simțiți plini de energie și o să le faceți ziua frumoasă și celor din jur.

SCORPION
Se anunță o zi plină de provocări ce vă dau posibilitatea să vă arătați calitățile. Seara aduce bucurie și relaxare alături de cei dragi.

SĂGETĂTOR
Vă dedicați în totalitate persoanei iubite. Organizați timpul astfel încât să fiți mereu împreună, discutați, poate ieșiți la o plimbare și vă bucurați de atenția și grija partenerului de cuplu.

CAPRICORN
Sunteți dornici să învățați lucruri noi și faceți față cu brio unor discuții pe care le-ați cam evitat în ultima vreme. Reușiți să lăsați o impresie bună.

VĂRSĂTOR
Ambiția voastră vă ajută să rezolvați situațiile conflictuale de la serviciu. Demonstrați că aveți dreptate și acest lucru vă dă o stare de bine.

PEȘTI
Astăzi faceți haz de necaz la orice pas. Oricât de rele ar fi veștile primite, voi căutați partea bună și vă amuzați copios.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.