Horoscop miercuri 17 octombrie

Bucureşti FM îţi oferă predicţiile astrologice.

Horoscop 17 octombrie

BERBEC
E bine să faceți  tot ceea ce este important dimineață, pentru că la amiază o să se schimbe radical planurile și nu veți mai avea timp de nimic.

TAUR
Cineva vă face o propunere care nu este pe placul vostru. O refuzați cu eleganță, dar totul va căpăta o formă amuzantă de care să vă amintiți cu drag.

GEMENI
Vizita surpriză a unui vechi sau fost amic vă schimbă planurile. Nu ați discutat de multă vreme cu acesta, iar ultima convorbire nu a fost una cu un ton obișnuit.

RAC
Energia voastră este molipsitoare. Sunteți toată ziua cu zâmbetul pe buze și nimeni nu vă poate refuza. Ptofitati de acest avantaj.

LEU
Găsiți o modalitate prin care să folosiți într-un mod productiv ceea ce ați învățat până acum. Apare o oportunitate pe care nu trebuie să o ratați. Fiți foarte atenți la informațiile pe care le primiți.

FECIOARĂ
Veți vedea viața cu alți ochi astăzi. Vă preocupă poveștile de viață ale unor oameni pe care îi considerați modele pentru voi și vreți să stați cât mai mult timp cu ei.

BALANȚĂ
Simțul umorului vă ajută să treceți peste orice hop astăzi. Luați totul în glumă și nimeni nu o să vrea să vă șteargă zâmbetul de pe față.

SCORPION
Nu este nevoie de un efort mare pentru a vă urma visul, ci doar să fiți mai atenți și mai stăpâni pe situație. Chiar dacă sună ciudat, v-ar prinde bine ceva timp să reflectați asupra lucrurilor pe care le vreți cu adevărat în viața voastră.

SĂGETĂTOR
Dacă simțiți nevoia să faceți o mărturisire pe plan sentimental, nu vă temeți de reacții. Este mai bine să o faceți acum decât mai târziu.

CAPRICORN
O problemă de ordin financiar nu vă dă pace de câteva zile, dar astăzi o să îi găsiți rezolvare datorită partenerului de viață. Seara o să sărbătoriți ceva ce ține de locul de muncă.

VĂRSĂTOR
O să aveți o parte de o surpriză de ordin financiar. Primiți niște bani pe care nu îi așteptați. Important este să nu vă grăbiți să îi cheltuiți imediat.

PEȘTI
Reprogramați-vă întâlnirile de astăzi, pentru că nu veți putea ajunge, deoarece intervine ceva de ultim moment. Pe seară veți primi o veste care vă liniștește.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.