Jurjak: “Muzica mea este comestibilă, nu comercială”

Săptămâna a început acustic cu Mister Jurjak, cel care a dat ”Bună dimineața, București!” cu noul single, “În gol”. Răzvan și Marius au aflat detalii despre noul său album pe care urmează să îl lanseze, dar și despre planurile celui care, de-a lungul timpului, a făcut o adevărată călătorie prin stilurile muzicale.

“Am luat-o pe drumul pe care l-am văzut în față. Era drept și am ajuns la al doilea album, la 2 ani de la Lemon Blues. Marți îl lansez pe cel de-al doilea, Blues Berry. După o călătorie prin mai multe stiluri acum este muzica alternativă, cu elemente de blues, folk, rock și asta pentru că amestecătura de ingrediente mă diferențiază de ceilalți. Acest album e puțin mai sensibil, avem și elemente acustice. E mai puțin acrișor.”

Jurjak simte că acum lumea e din ce în ce mai deschisă în materie de muzică. “Au apărut multe trupe noi, se cântă foarte bine.” Cât despre ceea ce cânta el, artistul spune: “Muzica mea este comestibilă, nu comercială.”

Dacă vrei să afli traseul său până în prezent, pentru ce film a fost nominalizat la capitolul coloană sonoră, unde a filmat cel mai recent videoclip sau cum îi vine inspirația, vezi VIDEO

Jurjak a decis ca muzica lui orchestrală să primească versuri fără a planifica acest lucru. “Aveam ceva poezii scrise, niște negative și …am zis să le unesc. Așa a ieșit “Șoapte”. Mi-a plăcut ce a ieșit și am continuat.”

În acest moment este ocupat cu lansarea noului album și are în plan să filmeze și 3 noi videoclipuri. “Acum am pregătit lansarea, am fost în studio. De mâine intrăm în sala de repetiții. Pentru lansare vom face show, vom cânta cu poftă și mai avem și invitați.”

Vezi aici arhiva emisiunii ”Bună dimineața, București!”.

Credit Foto: Cosmin Boroiu

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.