Horoscop marți 16 octombrie

Bucureşti FM îţi oferă predicţiile astrologice.

Horoscop 16 octombrie

BERBEC
Aveți multe idei bune, așa că este cazul să vă depășiți teama de a face propuneri. Cineva s-ar putea să fie mai mult decât încântat să investească în planurile voastre.

TAUR
Sunteți puși în fața unei situații speciale și nu prea știți cum să reacționați. Consultați-vă cu cei dragi în privința acestui aspect.

GEMENI
Calculați toate variantele și luați o decizie importantă. V-ați cam lăsat așteptați, dar din fericire alegerea va fi cea potrivită pentru voi.

RAC
Se întâmplă ceva ce vă depășește imaginația. Cel mai probabil este vorba despre o surpriză din partea persoanei iubite.

LEU
Bazați-vă pe intuiție pentru că este singurul criteriu pe care îl puteți lua în considerare în astfel de momente. Rezultatul va fi surprinzător și realizați cât de important este să fiți propriul stăpân.

FECIOARĂ
Primiți o invitație la un eveniment destul de sofisticat și umblați foarte mult timp prin magazine pentru a alege ținuta potrivită. Vă așteaptă câteva ore de căutări.

BALANȚĂ
Simțiți nevoia de mai multă adrenalină în viața voastră și plănuiți o escapadă. Nu vă interesează unde mergeți, ci mai degrabă oamenii care vă însoțesc.

SCORPION
Este o zi extrem de aglomerată, pentru că aveți multe treburi de rezolvat. Partea bună este că veți fi extrem de satisfăcuți de rezultat și o să fiți lăudați.

SĂGETĂTOR
Va fi o zi în care o să faceți un pas important în carieră. Și acasă o să aveți parte de momente plăcute, iar gestul unui membru al familiei vă va impresiona.

CAPRICORN
Norocul vă surâde astăzi și o să aveți parte de o mare reușită. Realitatea o să depășească mult așteptările voastre, așa că bucurați-vă din plin de ce urmează să se întâmple.

VĂRSĂTOR
Cariera voastră se va îmbunătăți datorită unui proiect pe care o să îl începeți în perioada următoare. Demonstrați că sunteți capabili  îndepliniți orice .

PEȘTI
Veți avea o surpriză din partea unei persoane pe care o credeați un rival pe măsură. Situația neașteptată vă readuce zâmbetul pe buze și un tonus bun pentru întreaga zi.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.