Am smuls încă un punct de la Serbia

Echipa de fotbal a României reuşeşte să nu piardă în dubla cu Serbia din Liga Naţiunilor.
Meciul de pe Arena Naţională, a fost al patrulea meci din Liga Natiunilor, tricolorii continuând seria de jocuri fără înfrângere.
Jucătorii antrenaţi de Contra au avut şi mult noroc, Tadic a ratat în minutul 44 un penalty după faultul în careu a lui Tamaş , jucător care a primit apoi şi cartonaşul roşu.
Tătăruşanu şi Săpunaru au dus greul în apărare, cei doi reuşind să respingă în ultima clipă mingiile oferite cadou de o apărare modestă.
Ţucudean şi Stanciu nu au avut nici o şansă în faţa adversarilor direcţi, Maxim fiind singurul care a încercat să tragă echipa după el în atac şi să mai ofere momente de respiro apărării.
Ne-au iertat Milinkovic şi Savic, ne-a mai iartat şi arbitrul pe parcursul meciului şi până la final, an scos un egal, un rezultat care ne menţine în continuare pe locul 2 la două puncte de Serbia, în grupa a 4-a din liga a treia a fotbalului european.
După această partidă, România mai are şansa calificării la turneul European de pe locul doi în urma unui joc de baraj, dacă nu pierde în continuare nici un meci în grupă.
România mai are de jucat cu Lituania acasă şi cu Muntenegru în deplasare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.