Naţionala Under 21 a învins cu 2-0 Ţara Galilor

Reprezentativa Under 21 a României a învins, la Cluj-Napoca, scor 2-0, selecţionata Ţării Galilor, în penultima etapă de calificare la Campionatul European din 2019.

Tricolorii s-au impus prin golurile marcate de Dennis Man (55) şi George Puşcaş (71) şi mai au nevoie de un singur punct, marţi, cu Liechtenstein, pentru a-şi asigura calificarea la turneul final din Italia şi San Marino.

La Cluj-Napoca s-a înregistrat cea mai mare asistenţă la un meci al naţionalei de tineret în ultimii 30 de ani, 12.588 spectatori.

Printre cei care i-au urmărit pe viu pe jucătorii antrenaţi de Mirel Rădoi se numără preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, dar şi foştii internaţionali Gheorghe Hagi şi Gheorghe Popescu.

Înaintea ultimei etape, programată marţi, echipa României este lider în clasament, cu 21 de puncte. Portugalia este pe doi, cu 19 puncte, iar Bosnia pe trei, cu 18 puncte. Ţara Galilor este pe poziţia a patra, cu zece puncte, la egalitate cu Elveţia, locul 5. Ultima din clasamentul grupei este adversara României din ultima etapă, Liechtenstein.

Cele nouă câştigătoare ale grupelor de calificare merg direct la Campionatul European, iar patru din cele 9 ocupante ale locurilor secunde, cele mai bune, vor disputa un play-off.

 

 

 

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.