Horoscop de weekend, 13 – 14 octombrie

Sursa foto: www.pixabay.com

București FM îti oferă predicțiile astrologice.

Horoscop de weekend, 13 – 14 octombrie

BERBEC
Weekend plin de surprize în plan sentimental. Cei care au o relație vor simți cât de importanți sunt în viața partenerului și vor lua decizii pe termen lung în acest sens. Nici pe cei singuri fiorii dragostei nu îi vor ocoli.

TAUR
Proiectele de viitor nu sunt încântătoare, iar în aceste zile vă gândiți serios să o luați pe alt drum. Este o schimbare importanta  și trebuie cântărită foarte bine. Luați în calcul toate variantele și abia apoi mergeți mai departe.

GEMENI
Nu sunteți o persoană care se sperie ușor în fața unora care își depășesc atribuțiile, însă de această dată parcă nu puteți spune tot ceea ce credeți, dar nu neapărat de frică, ci nu vreți să intrați în discuții neplăcute. În stilul specific, veți depăși situația fără a lăsa urme adânci și toată lumea va fi mulțumită.

RAC
Interacționați foarte mult cu oamenii apropiați, în special cu părinții sau copiii. Ajungeți la un numitor comun în privința unor chestiuni care au legătură cu viitorul familiei.

LEU
Weekend-ul acesta promite multe. Tocmai ați terminat niște proiecte și sunteți liberi precum pasărea cerului. Evadați din cotidian pentru puțin timp.

FECIOARĂ
Pentru voi weekend-ul înseamnă cumpărături. Economisiți de ceva timp și acum vreți să aveți parte de o sesiune de cumpărături ca la carte. Nu vă oprește nimic să vă cumpărați tot ce vă doriți, mai ales că situația financiară este foarte bună.

BALANȚĂ
Lăsați în urmă niște chestiuni care vă împiedicau să vă bucurați de prezent. Puneți mare preț pe prietenie și relația cu partenerul de viața și vă încântă micile detalii care fac diferența.

SCORPION
După câteva săptămâni aglomerate, acest weekend se anunță a fi unul liniștit și lipsit de evenimente majore. Va fi o pauză binevenită.

SĂGETĂTOR
Sunteți într-o formă de zile mari și vă așteaptă un weekend pe cinste. Multe întâlniri, multe ieșiri și multă distracție. O să începeți săptămâna următoare cu multă energie.

CAPRICORN
Weekend-ul se anunță a fi foarte aglomerat, pentru că ați lăsat câteva treburi și acum acestea vă prind din urmă. Așa că mai bine vă apucați de treabă și vă luați gândul de la distracție zilele acestea.

VĂRSĂTOR
Începeți zilele libere cu o veste extrem de bună. Acest lucru vă ajută foarte mult din punct de vedere moral. O să vă dea forța necesară pentru a demara ceva la care vă gândeați cu teamă.

PEȘTI
Nu aveți stare. Aveți chef să iești în oraș, să urcați pe munte sau să alergați în parc. Indiferent ce veți alege, distracția este garantată. Într-una dintre cele două zile o să vă ocupați mai mult de ceva ce vă va îmbunătăți partea financiară.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.