Tricolorii obțin o victorie mare în ultima clipă!

România a întâlnit în deplasare Lituania în cea de-a treia etapă din grupele Ligii Națiunilor.

Meciul a inceput cu marea ocazie a lituanienilor, gazdele fiind foarte aproape de deschiderea scorului, însă bara laterală l-a salvat pe Tătărușanu, în minutul 9.

Două minute mai târziu Cernych a scăpat singur cu Tătărușanu, dar arbitrul (din fericire) a semnalizat ofsaid și a oprit faza, deși lituanianul îl învinsese pe portarul României.

În minutul 13 (cu noroc de această dată) ROMÂNIA deschide scorul prin Chipciu, care a reluat din cădere o minge dificilă.
Chipciu a marcat după 2 ani în tricoul naţionalei, precedentul consemnându-se pe 8 octombrie 2016, Armenia-România 0-5. A fost  a 5-a reuşită pentru România.

Repriza a doua a fost dominată în general de băieții noștri, care au părut însă mai interesați de păstrarea scorului decat de majorarea avantajului.

A iesit in evidență Mitriță în minutul 52, atunci când jucătorul Craiovei a executat o foarfecă fantastică de la 10 metri, dar portarul a respins pe spate în corner.

Tricolorii au continuat jocul păgubos de conservare a scorului și, cum ni se întâmplă de obicei, am încasat golul egalizator al gazdelor în minutul 89 (marcator Zulpa).

Din fericire combinația Keșeru-Maxim din minutul 94 a adus golul izbăvitor pentru România, care reușește astfel sa evite al treilea rezultat de egalitate consecutiv, care ne-ar fi îndepărtat considerabil de liderul grupei, Serbia (învingătoare în Muntenegru în această seară).

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.