Sărbătorim INEDIT Centenarul: vino în Centrul Istoric la concert!

VINERI, 12 octombrie, începând cu ora 17.30, vei avea o mega surpriza…Un artist misterios și un grup de dansatori apărut de niciunde te așteaptă în Centrul Vechi!
Mai întâi te provocăm să găsești și să ghicești artistul!
Unul dintre cei mai în vogă și iubiți artiști de la noi va fi prezent în Centrul Vechi.
El va susține un concert și va încălzi inimile publicului pentru momentul care le va topi, anume zecile de copii de la Școala de arte Oana Ioniță care vor crea momentul lunii printr-un impresionant flashmob!

Oana Ioniță pregătește acest moment de peste 3 săptămâni iar pentru a nu strica surpriza, vă spunem doar că pe melodia ”Hora la Români” a trupei Hora veți trăi un moment unic.

Copiii sunt membri ai Dance Planet by Oana Ioniță, o școală complexă cu multe activități artistice pentru copii, adolescenți și adulți (balet, gimnastică ritmică, dans sportiv, dans contemporan, street dance, break, dansul mirilor, canto, pian, vioară și chitară).

Echipa BucureștiFM va transmite live de la fața locului emisiunea Sens Unic cu Andreea Bratu și Alex Minculescu.

Vino așadar în Centrul Istoric (pe strada Lipscani, segmentul cuprins între strada Eugen Carada și strada Smârdan), la un eveniment marca BucureștiFM!

București FM, postul public de radio al Capitalei, te așteaptă în perioada 15 septembrie – 10 noiembrie, în Centrul Istoric (zona Băncii Naționale), la expoziția România 100 – Eu Aleg România, pentru a redescoperi 100 de momente esențiale din istoria românilor. Vei afla despre 100 de momente esenţiale din Istoria românilor, 100 de evenimente ce au determinat construirea unei naţiuni unite, puternice, demne şi independente, 100 de momente definitorii din istoria românilor pentru Centenarul României.
București Fm va continua în fiecare weekend seria evenimentelor, având pregătite multe surprize.

Nu uita!
Istoria prinde viață din 15 septembrie 2018 pana pe 10 noiembrie 2018, în Centrul Istoric (pe strada Lipscani, segmentul cuprins între strada Eugen Carada și strada Smârdan), la un eveniment marca București FM.

Expoziția în aer liber va fi deschisă până pe 10 noiembrie 2018, cu sprijinul Primăriei Municipiului București.

România 100 – Eu Aleg România este un proiect cultural Radio România susținut de Guvernul României prin Ministerul Culturii și Identității Naționale, care se desfășoară în București, Brașov, Cluj-Napoca, Constanța, Craiova, Iași, Reșița, Tg. Mureș, Timișoara, Arad, Sibiu, Sighetul Marmației.
La aniversarea a 100 de ani de la Marea Unire, Rețeaua Studiourilor Teritoriale Radio România îți prezintă cele mai importante 100 de momente din istoria poporului român într-o expoziție fotografică de excepție!

 

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.