Horoscop vineri 12 octombrie

Bucureşti FM îţi oferă predicţiile astrologice.

Horoscop 12 octombrie

BERBEC
Efortul depus acum câteva luni începe să își arate roadele. Sunteți mândri de reușitele voastre și împărtășiți acest moment cu cei dragi.

TAUR
Sunteți grăbiți și faceți totul pe fugă. Ar fi bine că data viitoare să nu lăsați lucrurile importante pe ultima sută de metri. Este cazul să dați dovadă de mai multă responsabilitate.

GEMENI
Nivelul fericirii atinge un maxim astăzi. Faceți ceva deosebit pentru cel drag. O să rămână fără cuvinte. Seara se anunță a fi una ieșită din comun.

RAC
Vă doriți foarte mult să mergeți în vacanță într-un loc anume și începeți să negociați cu partenerul de viață, care intenționa să ajungă în altă parte. Argumentele vor fi de partea voastră.

LEU
Prioritățile voastre sunt diferite față de cele ale apropiaților și este posibil să intrați în câteva discuții contradictorii, dacă nu îndreptați dialogul către un subiect de interes comun.

FECIOARĂ
O persoană din familie vă cere câteva sfaturi într-o problemă foarte personală. Chiar dacă nu îi puteți fi de ajutor, ar trebui să fiți discreți și să nu duceți vorba mai departe.

BALANȚĂ
Dacă până acum erați convinși că știți ceea ce vreți de la viață, astăzi se întâmplă ceva ce vă face să vă răzgândiți și să analizați mult mai atent proiectele pentru viitor.

SCORPION
Vă simțiți foarte bine, pentru că ați făcut un gest caritabil și sunteți mândri de voi. Ați renunțat la ceva ce va plăcea, pentru că o persoană are mai multă nevoie de lucrul respectiv.

SĂGETĂTOR
Legătură dintre voi și un prieten nu se pierde chiar dacă reușiți să vă vedeți foarte rar. Considerați că este persoană care vă înțelege cel mai bine așa că plănuiți o întâlnire.

CAPRICORN
Ședința de laa birou va fi mult mai relaxantă decât v-ați fi așteptat.  Va expuneți politicos ideile și așteptați undă verde pentru un proiect. Nu va întârzia să apară.

VĂRSĂTOR
Toate calculele vă arată că trebuie să fiți puțin mai economi și începeți să tăiați bugetul destinat distracției. Un membru al familiei va fi nemulțumit.

PEȘTI
Prietenii ocupă un loc important în viața voastră. Vă preocupă problemele lor și încercați să îi ajutați în măsura în care puteți.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.