VIDEO: Alina Eremia – “Prefer să las lucrurile de la sine, să se întâmple natural”

Alina Eremia a fost matinală și a spus “Bună dimineața, București!” cu noul său ”Tatuaj”. Despre cea mai recentă piesă și alte surprize pe care le pregătește, a povestit cu matinalii Răzvan Petre și Marius Stoica.

Cu 5 tatuaje pe corp, toate în locuri vizibile, dar destul de mici și cu semnificație, Alina spune despre piesa “Tatuaj”: “Piesa este despre tatuajele pe care le faci în urma unor experiențe care te-au marcat. Și este tatuaj, pentru că deja s-a cicatrizat. Piesa a fost gata într-o zi. Însă nu găseam o formă de producție care să ne placă. Am așteptat exact momentul potrivit să o lansăm. Am avut și clipul, eram siguri de varianta asta. Deci e OK.”

Dacă vrei să afli ce reprezintă fiecare tatuaj și de ce l-a făcut, care sunt gadget-urile ei preferate, care sunt cele mai ascultate piese ale Alinei, pe cine urmărește pe Instagram, vezi VIDEO!

Alina Eremia este dependentă de starea de spirit a celor din jur: “Eu mă încarc foarte mult cu energia oamenilor. Dacă e bună, se vede în starea mea de spirit.”

Alina consideră că își trăiește viața fără să fie ceva ostentativ, deci presa nu ar avea ce să scrie negativ despre ea: “Cel mai fals lucru scris despre mine a fost că sunt însărcinată. Cu copilul cred că nu ești niciodată pregătit. Înainte îmi setasem un prag de 30 de ani, dar socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg. Așa că prefer să las lucrurile de la sine, să se întâmple natural.”

Despre viitor nu spune multe, doar că … : “Astăzi am chef să compun. Sper să mă lovească inspirația. Chiar sunt in the mood.”

Vezi aici arhiva emisiunii ”Bună dimineața, București”!

Sursa foto: Olga Stancu

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.