Meciurile grele și-au pus amprenta în etapa a doua din faza a doua a Campionatului de Tenis de Masă Sports Events!

Marți seară s-au disputat meciurile reprezentând etapa a doua a Campionatului de Tenis de Masă Sports Events. Seara se poate descrie simplu, prin scorurile constante de 4-1 atât în grupa ELITE, cât și în FINEST.

Grupa ELITE i-a avut ca protagoniști în primul meci pe MICROSOFT ROMÂNIA și TELEKOM ROMÂNIA. Duelul, deși relativ strâns, a arătat clar că TELEKOM au fost într-o formă mai bună câștigând cu scorul final de 4-1. MICROSOFT i-a scos pe linia întâi pe Serghei Tihon, Adrian Topa, Cristian Stanciu, iar TELEKOM pe Cristian Zisu, Anisoara Calin, Alexandru Chiria, urmând ca la dublu MICROSOFT să ia punctul de onoare prin Adrian Topa-Cristian Stanciu contra Sorin Sasarman – Liviu Silvestru.

Un alt meci interesant a fost la masa vecină între ADOBE ROMÂNIA și APA NOVA VEOLIA 2. Deși ultimii menționați au luptat din greu, ADOBE câștigă partida cu 4-1, singurul punct luându-l APA NOVA în meciul de dublu, când ADOBE probabil s-a relaxat puțin, iar ceilalți au profitat la maxim. Duelul paletelor s-a dat între Bogdan Sandu, Daniel Niculae, Marius Parlapan, Aliona Nica (ADOBE) și Petrus Mitu, Mihai Racaru, Cristian Gheorghe, Gabriel Fratila (APA NOVA 2), urmând ca meciul de dublu să se dispute între Aliona Nica-Sorin Amariei și Petrus Mitu-Mihai Racaru.

Continuăm cu scorul constant și la grupa FINEST unde s-au întâlnit GOTHAER ROMÂNIA 1 și GENPACT ROMÂNIA. Scorul nu poate descrie bine încrâncenarea de la masă și lupta strânsă dintre cele 2 echipe, GOTHAER 1 fiind cu un pas mai ambițioși. Meciurile de simplu au fost jucate de Leonid Dumitru, Catalin Mihai, Silviu Puscasu (GOTHAER 1) contra lui Paul Padureanu, Alex Duda, Daniel Ian, Adrian Gheorghe (GENPACT), iar la dublu s-au încins spiritele între Leonid Dumitru-Catalin Mihai și Alex Duda-Daniel Ian.

Nici ultimul meci de aseară nu se lasă mai prejos și păstrează tradiția scorului de 4-1, de data aceasta HPE fiind puțin mai bine pregătiți decât CYROM ROMÂNIA și cu toate acestea, Sebastian Hondor salvează echipa și obține punctul de onoare în al patrulea meci de simplu. Celelalte meciuri s-au disputat între Nicolas Sachet, Andrei Toader, Aurel Ilie, Mihai Stroia (HPE) și Sebastian Hondor, Adrian Popescu, Raluca Anghel (CYROM). La dublu au intrat la masă echipele formate din Alexandru Tudor-Lucian Marin și Adrian Popescu-Raluca Anghel.

Nu ratați meciurile din etapa următoare ale celui mai interesant campionat dedicat exclusiv companiilor din București.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.