Horoscop miercuri 10 octombrie

Bucureşti FM îţi oferă predicţiile astrologice.

Horoscop 10 octombrie

BERBEC
Aveți grijă la ce promisiuni faceți astăzi, pentru că e posibil să nu le puteți onora și să supărați un om drag.

TAUR
Sunteți într-o formă de zile mari. Aveți energie cât pentru tot grupul de prieteni. Așteptați de mult timp această zi pentru că urmează să faceți ceva cu adevărat special.

GEMENI
Vă treziți implicați într-o afacere care nu v-a plăcut de la început. Până la urmă se va dovedi una extrem de profitabilă pentru voi.

RAC
Aveți parte de o realizare profesională, însă odată cu aceasta vin și mai multe responsabilități. Fiți foarte atenți la fiecare pas pe care îl faceți.

LEU
Urmează o negociere în urmă căreia o să puteți schimba planurile pentru următoarele luni. Nu sunteți dispuși la modificări prea mari.

FECIOARĂ
Vă interesează în mod deosebit ce explicație vă poate oferi un apropiat care nu își ține promisiunile făcute. Vă vor amuza scuzele sale.

BALANȚĂ
Este o zi perfectă pentru schimbările ce țin de afaceri, dar nu va fi un drum prea simplu . O să purtați discuții serioase cu oameni cu funcții importante.

SCORPION
Relația de cuplu este tensionată. Ați făcut o greșeală și acum trebuie să vă asumați responsabilitatea și să oferiți câteva explicații.

SĂGETĂTOR
Încă de la prima oră realizați că va fi o zi deosebită. Toată lumea vă zâmbește și vă simțiți ca un sărbătorit, chiar dacă nu sunteți.

CAPRICORN
Aveți nevoie de multă liniște astăzi, dar și zilele următoare. Ați depus un efort supraomenesc în ultima perioadă și începe să se simtă oboseala.

VĂRSĂTOR
Sunteți mai motivați ca niciodată să doborâți un record personal. Chiar dacă nu ați spus nimănui despre asta, aveți obiective bine definite.

PEȘTI
Descoperiți o nouă atitudine față de viață. Vă îndreptați cu pași siguri către ceea ce voi considerați că vă face fericiți și înlăturați în drumul vostru tot ce nu se potrivește cu această nouă atitudine.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.