Se anunță meciuri interesante în etapa a 9 – a la Fotbal Sports Events!

Campionatul Sports Events continuă astazi la Sud Arena.

În Liga I capul de afiș îl reprezintă întâlnirea dintre Radio România și Apa Nova și asta deoarece echipele ne-au obișnuit cu meciuri strânse în edițiile trecute de campionat. De data aceasta însă lucrurile stau complet diferit, Radio România fiind într-o căutare disperată de puncte, având strânse doar 6 până în prezent și ocupând penultima poziție în clasament.

Adobe este într-o evidentă revenire de formă și își propune un nou meci bun în fața Ing Bank care, însă, a dovedit până acum că sunt echipa cea mai îndreptățită pentru a ocupa ultima poziție în ierarhie.

O misiune foarte grea are NTT Data împortiva VTM, echipa care deși a suferit o înfrângere grea în fața campioanei, continuă să spere la laurii de campioni.

Un meci interesant se anunță partida dintre Deloitte și Microsoft. Avem multe motive să credem că echilibrul va fi cuvântul de ordine, fiecare dintre cele două echipe având câte 10 puncte acumulate în clasament și fiind despărțite doar de golaveraj.

Liga II promite și ea dueluri strânse. HPE vs. HP Inc. 1 va fi o întâlnire echilibrată cu siguranță. în cazul unei victorii, gazdele se pot apropia și mai mult de locurile promovabile. De partea cealaltă HP Inc. 1 au cam același parcurs din ediția trecută, când dupa un început foarte bun au sfârșit prin a retrograda din Liga 1.

Valedo contra SAP este duelul echipelor în suferință, primii dorind cu prisosință să spargă gheața în clasament și totodată să își ia revanșa față de meciul tur.

Partida dintre DXC și HP Inc. 2 se amână la cererea primilor.

Rămâneți conectați online pe București FM pentru a afla rezultatele meciurilor programate în această seară.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.