Horoscop marți 9 octombrie

Bucureşti FM îţi oferă predicţiile astrologice.

Horoscop 9 octombrie

BERBEC
Faceți un plan detaliat pentru ceea ce urmează să faceți în zilele ce vin. Vreți să îl respectați întocmai, iar rudele vă vor ajuta să vă puneți în aplicare ideile.

TAUR
Dispuneți de câteva oferte de vacanță tentante și nu vă mulțumiți cu puțin. Vreți și mai mult și, de aceea, s-ar putea să întâmpinați dificultăți în luarea unei decizii.

GEMENI
Este o zi perfectă pentru a face puțină publicitate noului vostru proiect. Reclama este cheia reușitei și nu stați pe gânduri.

RAC
Aveți tendința de a considera că tot ce vi se întâmplă este o tragedie astăzi. Exagerați și cineva vă readuce cu picioarele pe pământ, pentru că această atitudine dăunează relațiilor sociale.

LEU
Vă simțit suficient de confortabil la serviciu încât să abordați un subiect sensibil. Veți avea cuvintele la voi, așa că discuția va fi un succes garantat.

FECIOARĂ
Începeți ziua de lucru în forță, iar ritmul alert de astăzi poate să vă aducă plângeri din partea colegilor. Pe de altă parte, implicarea voastră nu va fi trecută cu vederea.

BALANȚĂ
Aveți ocazia să faceți o schimbare în bine așa că nu ratați momentul. Trebuie să fiți foarte atenți și să primiți ce vi se propune.

SCORPION
Toate calculele vă arată că trebuie să fiți puțin mai economi și începeți să tăiați bugetul destinat distracției. Un membru al familiei va fi nemulțumit.

SĂGETĂTOR
Ar fi bine să vă puneți ordine în priorități și să îi anunțați și pe cei din jur pentru a nu avea așteptări mari de la voi. Abia apoi vă puteți concentra la lucrurile personale.

CAPRICORN
Astăzi este o zi perfectă pentru plimbări, planuri de vacanță sau chiar plecarea în concediu. Sunteți atât de veseli încât toți care iau contact cu voi ajung să zâmbească.

VĂRSĂTOR
Este momentul să nu vă mai stresați pentru lucruri care nu țin de voi. Încercați să priviți partea plină a paharului și șă vă bucurați de toate lucrurile frumoase din viața voastră.

PEȘTI
Veți avea parte de o zi lipsită de activități ieșite din comun. Acest lucru o să vă ajute să vă odihniți și să vă terminați repede activitățile de la serviciu.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.